Κατερίνα Παπουτσάκη: Το σπίτι που μένει με τους γιους της μετά το διαζύγιο και το πράγμα που κάνει κάθε μέρα

6 Νοεμβρίου, 2022 5:30 ΜΜ
More videos

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Ο χωρισμός ήρθε στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ το ζευγάρι έχει άψογες σχέσεις για χάρη των δυο παιδιών του, του Μάξιμου και του Κίμωνα, τα οποία αποτελούν την πρώτη τους προτεραιότητα.

Η καθημερινότητα της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, μετά το διαζύγιο της από τον σύζυγό της, προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της. Η ηθοποιός εξακολουθεί να μένει στο σπίτι που έμενε με τον πρώην σύζυγο και τα αγόρια της, ενώ ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχει μετακομίσει.

Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο στον Μάξιμο και τον μικρό Κίμωνα, παίζοντας αμέτρητα παιχνίδια και διαβάζοντας.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες

Στο μεταξύ, η Κατερίνα Παπουτσάκη συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια», όπου πρωταγωνιστεί, ενώ από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, επιστρέφει και στο θέατρο, στο μιούζικαλ «Η Αυλή των Θαυμάτων» στο θέατρο Παλλάς.

Η ηθοποιός και ο υπόλοιπος θίασος κάνουν καθημερινά πρόβες, με την ίδια να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media.

Εξάλλου, η ηθοποιός απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα, κάνοντας βόλτες είτε μόνη, είτε με τους γιους της, ενώ πάντα βρίσκει χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της.