Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚατερίνα Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα - Ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισης του

Κατερίνα Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα – Ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισης του

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μίλησε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

Αρχικά, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή. Όχι, δεν έχει γίνει ολοκληρωμένα κάποια διαδικασία αποσωλήνωσης μέχρι στιγμής. Είχε γίνει προσπάθεια τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Τις τελευταίες ημέρες δεν έχει γίνει κάποια τέτοια προσπάθεια».

«Δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω»

Στην συνέχεια είπε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη, αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με την ημέρα, ούτε προβλέψεις μπορούν να κάνουν. Σε γενικές γραμμές μας λένε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδράει διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή, αλλά ο κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους».

«Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως οι αξονικές, μας είχαν πει ότι είναι καθαρές αλλά μέχρι εκεί, δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:Ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα

Νέες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ξεκινάει η διαδικασία αφύπνισής του.
Οι γιατροί μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, σύμφωνα με το Πρωινό ξεκίνησαν την διαδικασία αφύονισης του τραγουδιστή.

«Αυτή τη στιγμή ήδη έχει ξεκινήσει προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κοκότα με όλη την απαραίτητη προσοχή και λεπτότητα», ανέφερε ο Θάνος Βάγιος με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει:

«Για να φτάσουν οι γιατροί, σε αυτό το σημείο μετά από το ιατρικό συμβούλιο, αποφασίστηκε ότι υπάρχουν ενδείξεις που επιτρέπουν τα πρώτα στάδια της αφύπνισης ώστε να δουν την πρώτη εικόνα του οργανισμού του και από κει και πέρα να δούμε συνολικά πόσο χρόνο θα πάρει να επανέλθει».

Τα πιο σημαντικά