Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚατερίνα Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες»

Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής της στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στη… θέση της Έλενας Πολυκάρπου για να σχολιάσουν το κουίζ που φιλοξένησε η «Super Κατερίνα». Πρωταγωνίστρια στο κουίζ αυτό ήταν μία πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία- σύμφωνα με το πρωινό μαγκαζίνο- υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που διαλύθηκε πριν από τον γάμο.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις άλλαξαν μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Έλενας Πολυκάρπου, με την πρώτη να σημειώνει πως αν έλεγε όλα όσα έβλεπε στις εξόδους της, θα πέσει μαύρο!

Λίγη ώρα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε στους συνεργάτες της πως αν μάθουν κάποιο κουίζ που αφορά σε εκείνη, να το πουν. «Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω!» είπε χαρακτηριστικά.

«Φεύγω πάνω και πάω να ετοιμάσω κουίζ. Σε πέντε λεπτά κατεβαίνω κάτω» απάντησε με χιούμορ η Έλενα Πολυκάρπου.

Και τότε η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον».

Οι τελευταίες ατάκες της παρουσιάστριας εκτιμάται πως είναι μία είδους απάντηση σε όσα γράφονται στο twitter από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία απαντά σε μηνύματα τηλεθεατών που σχολιάζουν τα όσα λέει η Κατερίνα Καινούργιου κατά καιρούς στην εκπομπή της.

Τα πιο σημαντικά