Καλλιτέχνης φτιάχνει βέρες που κάθε ζευγάρι νεόνυμφων θα ήθελε για το γάμο του

3 Αυγούστου, 2016 8:35 ΜΜ
More videos

Βρίσκοντας την αληθινή αγάπη σας σημαίνει ότι βρήκες κάποιον/κάποια που θα σε συμπληρώνει και τι καλύτερος τρόπος για να εκφράσεις αυτό το συναίσθημα παρά με βέρες που συμπληρώνουν η μια την άλλη όταν είναι μαζί.

Τα δαχτυλίδια δημιουργούνται από τον Eliad, έναν χρυσοχόο και την Maya, μια σχεδιάστρια, που μαζί έχουν το Cadi Jewelry στούντιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού, αργύρου και πλατίνας και υπάρχουν πολλά σχέδια για να διαλέξετε.

Κάθε ζευγάρι δαχτυλιδιών περιέχει μια καρδιά, ένα άλλο το φεγγάρι και τα αστέρια  και μπορείτε να κάνετε ακόμη και τα δικά σας αρχικά χαραγμένα σε αυτά χάρη σε μια εξατομικευμένη υπηρεσία που προσφέρεται. Σαν μια τέλεια σχέση, τα δαχτυλίδια  λειτουργούν καλύτερα όταν είναι μαζί, οπότε αν ψάχνετε για κάτι όμορφο και διακριτικό δείτε το δικό τους online shop στο όπου μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα εκεί.

matching-wedding-rings-cadijewelry-2 matching-wedding-rings-cadijewelry-22 matching-wedding-rings-cadijewelry-15 matching-wedding-rings-cadijewelry-9 matching-wedding-rings-cadijewelry-11 matching-wedding-rings-cadijewelry-5 matching-wedding-rings-cadijewelry-14

Περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε μας στο facebook: