Καλλιτέχνης δημιουργεί έναν σουρεαλιστικό κόσμο χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone του

23 Οκτωβρίου, 2016 7:34 ΜΜ
More videos

Η πιο συνηθισμένη χρήση της φωτογραφικής μηχανής του iPhone είναι το να βγάζουμε ανούσιες φωτογραφίες που κανείς δεν θέλει ή δεν χρειάζεται να δει. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει για τον Charlie Davoli, ο οποίος χρησιμοποιεί τη φωτογραφική του κινητού του για να δημιουργεί τέχνη.

Έχοντας το iPhone πάντα στο χέρι του, εμπλουτίζει συνεχώς μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών, την οποία χρησιμοποιεί για τις σουρεαλιστικές του επεξεργασίες. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί, τα προγράμματα PsTouch, iDesign, Superimpose, MatterApp, και Mextures για να «πειράζει» τις φωτογραφίες κατευθείαν μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

sourealistikos-kosmos-me-iphone-01 sourealistikos-kosmos-me-iphone-02 sourealistikos-kosmos-me-iphone-03 sourealistikos-kosmos-me-iphone-04 sourealistikos-kosmos-me-iphone-05 sourealistikos-kosmos-me-iphone-06 sourealistikos-kosmos-me-iphone-07 sourealistikos-kosmos-me-iphone-08 sourealistikos-kosmos-me-iphone-09 sourealistikos-kosmos-me-iphone-10 sourealistikos-kosmos-me-iphone-11 sourealistikos-kosmos-me-iphone-12 sourealistikos-kosmos-me-iphone-13 sourealistikos-kosmos-me-iphone-14 sourealistikos-kosmos-me-iphone-15 sourealistikos-kosmos-me-iphone-16 sourealistikos-kosmos-me-iphone-17

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: