Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Ο Παύλος Πολάκης έκοψε το κάπνισμα

30 Σεπτεμβρίου, 2022 3:55 ΠΜ
More videos

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης, έκοψε το κάπνισμα (και τα αίματα άναψαν) προκειμένου να αποφύγει την βαρκάδα με τον Θάνο πλεύρη, τον οποίο αποκάλεσε βαρκάρη του Αχέροντα, καθιστόντας τον υπεύθυνο για χιλιάδες θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας και προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του – καθώς όπως είπε έκοψε το τσιγάρο τις τελευταίες 40 ημέρες – ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην κριτική περί του εμβολιασμού ως μοναδικού όπλου κατά της πανδημίας, κάνοντας λόγο για «μπουρδίτσες» και χαρακτήρισε «βλακεία» και στυγνή ιδεοληψία την αναστολή των υγειονομικών.

Καθώς τα στερητικά από την έλλειψη νικοτίνης “βάρεσαν” κόκκινο, ο πρώην υπουργός υγείας ανέβασε τους τόνους λέγοντας στον Θάνο Πλεύρη: «Θα οδηγηθείτε σε ποινικές ευθύνες και στο ειδικό δικαστήριο», στον οποίο μάλιστα απέδωσε ευθύνες για 19.500 νεκρούς από την πανδημία. «Δεν έπρεπε να σας λένε υπουργό υγείας της ελληνικής δημοκρατίας αλλά βαρκάρη του Αχέροντα» συμπλήρωσε.

«Θέλετε να στηρίξετε το αφήγημα πως το μοναδικό όπλο είναι το εμβόλιο. Αν φέρνατε θεραπείες θα είχαμε 10.000 νεκρούς», είπε και σημείωσε: «Τι σας έλεγα εγώ που προσπαθείτε αντί να βάλετε την ουρά στα σκέλια, τι σας έλεγα, γιατί ποντάρετε ρε άσχετοι και ανίκανοι μόνο στο εμβόλιο, βοηθάει αλλά όταν ο άλλος αρρωσταίνει, θέλει θεραπείες».