Ιωάννα Τούνη: Απίστευτο πως ήταν μαθήτρια Λυκείου

Απρίλιος 12, 2021 9:29 ΜΜ
More videos

Η παίχτρια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από το My Style Rocks, ήταν πολύ διαφορετική στην εφηβεία της.

Η Ιωάννα Τούνη, που αποτελεί μία από τις πιο αγαπητές παρουσίες στο ελληνικό instagram με τις φωτογραφίες της να συγκεντρώνουν χιλιάδες like μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, η εικόνα της όμως από όταν ήταν μαθήτρια λυκείου ήταν πολύ διαφορετική.

Viral, έγινε και μια φωτογραφία της, με φωτογράφο τη… μητέρα της, ενώ η ίδια πασχίζει με την ιστορία ενός ροζ βίντεο που βρίσκεται χωρίς τη θέλησή της στο διαδίκτυο, όπως ανέφερε και η ίδια.

Δείτε τη φωτογραφία από την εφηβεία της

Ιωάννα Τούνη: Η ιστορία με το ροζ βίντεο που την ταλανίζει

«Πριν από τρία χρόνια συνέβη αυτό η ιστορία. Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα. Όταν το είδα για πρώτη φορά δεν μπορείς να φανταστείς πως ίδια. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το βίντεο» αποκάλυψε ή ίδια η Τούνη σε συνέντευξη της.

Η ίδια περιγράφει τα βήματα που ακολούθησε προκειμένου να κατεβάσει το ροζ βίντεο: «Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα μήνυση. Πήρα αμέτρητα μηνύματα. Και από άντρες αλλά και από γυναίκες. Μέχρι από μια κοπέλα που για τον ίδιο λόγο αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία. Είχα όμως και πολλά αρνητικά. Και μάλιστα δημόσια. Το κακό είναι πως μια γυναίκα στιγματίζεται για πάντα. Αντίθετα ένας άνδρας από ένα τέτοιο βίντεο βγαίνει μάγκας. Μου στοίχισε την σχέση μου αυτό το βίντεο. Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφος μου» συμπλήρωσε. «Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό και προχωράμε».

Αρχικά το βίντεο είχε ανέβει σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, αλλά μετά την μήνυση κατέβηκε. Αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς το βίντεο μεταφορτώθηκε και σε άλλες ιστοσελίδες. Η ίδια φαίνεται πως γνωρίζει για την τύχη του ροζ βίντεο, καθώς σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναρωτηθεί: «Υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που δεν ξέρει για αυτή την ιστορία; Νομίζω ότι όλοι ξέρουν για αυτό το σκηνικό. Ακόμη κι αν δεν το έχουν δει, το έχουν ακούσει».

Ακολουθήστε μας στο facebook: