Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα – Η καθημερινότητά της και η συνέντευξη που συγκίνησε

30 Απριλίου, 2022 4:55 ΜΜ
More videos

Για όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι μίλησε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές», η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έχει συγκινήσει το πανελλήνιο για τη μάχη που έχει δώσει αλλά και για τη δύναμη ψυχής που έχει επιδείξει από την ημέρα εκείνη. Η Ιωάννα, αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το πρόσωπό της, με το κοινό να υποκλίνεται στο μεγαλείο της.

Χθες, ο Σταύρος Θεοδωράκης, θέλησε να εξηγήσει τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνέντευξη λέγοντας πως τα γυρίσματα κράτησαν μήνες, καταγράφοντας τα χειρουργεία της, τις θεραπείες αλλά και τα θεραπευτικά μασάζ. Όπως είπε: «Για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης».

Και το pod.gr ανάρτησε νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, από τις καθημερινές της δραστηριότητες όλο αυτό το διάστημα. Στη μία από αυτές η Ιωάννα δείχνει το πρόσωπό της, σε μία άλλη κολυμπά ενώ σε μια τρίτη, αθλείται σε ένα σάκο του μποξ.

«Αν η δύναμη είχε πρόσωπο»

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη προβλήθηκαν πλάνα με την Ιωάννα να μην φοράει την προστατευτική μάσκα. Η συζήτηση με τον δημοσιογράφο πραγματοποιήθηκε στο σημείο της επίθεσης, μπροστά από το ασανσέρ που περίμενε η Ιωάννα για να ανέβει στο γραφείο που εργαζόταν.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εσωτερικός χώρος

Η ίδια χαρακτηριστικά περιγράφει: «Περίμενα στο ασανσέρ για να ανέβω στο γραφείο. Εκείνη είχε κρυφτεί στο υπόγειο. Όλο αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση μου. Κατάλαβα αμέσως τι έγινε από την απαίσια μυρωδιά. Κάψιμο. Πόνοι. Εκείνη έφυγε τρέχοντας. Δεν την είδα εγώ. Είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου και όλα ήταν θολά. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το φαρμακείο που υπάρχει απέναντι. Σκέφτηκα ότι θέλω βοήθεια και θυμήθηκα αυτό. Δεν κοίταξα καθόλου όταν πέρασαν το δρόμο. Δεν έβλεπα. Θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο».

Μπορεί να είναι εικόνα άτομο, παιδί και πισίνα

«Μπήκα μέσα στο φαρμακείο και φώναζα πως πονάω, πως θέλω βοήθεια. Τους κινητοποίησαν οι φωνές μου. Ένιωθα να καίγομαι. Έβλεπα στο νιπτήρα να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ο λόγος που σώθηκε το μάτι μου ήταν που έριξα αμέσως νερό. Οι γιατροί μου είπαν πως αυτό με έσωσε. Βοήθησε πολύ το ότι με πήγαν γρήγορα στα νοσοκομείο. Ήξερα πως ήταν καυστικό υγρό. Δεν ήξερα πως ήταν βιτριόλι. ‘Ένιωσα ασφάλεια δίπλα στους γιατρούς και κατέρρευσα».

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Θεοδωράκης τη ρώτησε πώς νιώθει που βρίσκεται στο σημείο της επίθεσης αλλά και για το αν έχει καταλάβει γιατί δέχθηκε αυτή την επίθεση.