Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα λίγο πριν την εμφάνιση στους «Πρωταγωνιστές»

28 Απριλίου, 2022 9:03 ΜΜ
More videos

Λίγη ώρα πριν από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», στην οποία η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίζεται για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της σε μία συμβολική κίνηση που δείχνει τεράστια δύναμη και θάρρος, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανήρτησε στο Instagram, μία νέα φωτογραφία της χωρίς της προστατευτική της μάσκα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνόδευσε τη φωτογραφία της Ιωάννας με την εξής λεζάντα: «Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα.

Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας».

«Είμαι έτοιμη»

Δύο περίπου χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι, που σόκαρε το Πανελλήνιο και της άλλαξε της ζωή, η Ιωάννα είναι έτοιμη να εμφανιστεί και να μιλήσει χωρίς τη μάσκα της, κάτι που είχε αποκαλύψει και σε σχετικά στόρι στο Instagram πριν από λίγο καιρό λέγοντας «Είμαι έτοιμη» – χωρίς ωστόσο να ορίσει χρονικά τότε τη στιγμή.

Η στιγμή αυτή είναι τώρα, όπως αποκαλύφθηκε με ένα τρέιλερ από τους «Πρωταγωνιστές» ή αλλιώς από την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha. Η 36χρονη πρώην λογίστρια, και νυν συνεργάτιδα του δημοσιογράφου και πολιτικού, ανοίγει την καρδιά της σε ένα επεισόδιο που θα προβληθεί στις 28 Απριλίου και με τα λεγόμενά της περνάει άκρως αισιόδοξα μηνύματα και όλα αυτά χωρίς τη μάσκα την οποία φοράει εδώ και δύο χρόνια.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία έχει τα δικά της podcast στη γνωστή πλατφόρμα του Σταύρου Θεοδωράκη, παραχώρησε μέρος της συνέντευξης στο σημείο που έγινε η απαράδεκτη σε βάρος της επίθεση, και μίλησε στον οικοδεσπότη της εκπομπής για όλα όσα αισθάνεται και τα οποία θα δει το κοινό προσεχώς.