Οικογένεια Κινέζων γυμνάστηκε για 6 μήνες και μεταμόρφωσαν τα σώματα τους

3 Ιανουαρίου, 2018 1:25 ΜΜ
More videos

Η απώλεια βάρους είναι τόσο δύσκολη ψυχικά, όσο και απαιτητική σωματικά. Για να καταστεί ευκολότερη η μείωση των κιλών, ο 32χρονος κινέζος φωτογράφος Τζέσι αποφάσισε να αναλάβει το καθήκον μαζί με την οικογένειά του. Υποστήριξαν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσης των 6 μηνών τόσο καλά, που οι φωτογραφίες του πριν και μετά φαίνονται απίστευτες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαμά του Τζέσι αποφάσισε να μετακομίσει προσωρινά στον γιο της και την έγκυο σύζυγό του, για να την βοηθήσει κατά τα πρώτα στάδια της μητρότητας. Χρησιμοποιώντας το αυτό ως ευκαιρία, ο Τζέσι κάλεσε τον πατέρα του ο οποίος την εποχή εκείνη έτρεχε ένα μικρό εργοστάσιο μπαμπού για να ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ των τεσσάρων.

Όταν ο μελλοντικός παππούς κουβαλούσε μαζί του τον αλκοολισμό και την κοιλιά της μπύρας, ο Τζέσι πίστευε ότι ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους θα μπορούσε να τον βοηθήσει να ανακτήσει το πάθος του για τη ζωή. Στην αρχή ξεκίνησαν με γρήγορο περπάτημα, το οποίο σταδιακά έγινε τζόκινγκ. Προσθέτοντας όλο και περισσότερη άσκηση, άρχισαν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο. Επιπλέον, παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα μετρώντας τα σώματα τους κάθε 10 ημέρες.

Αυτό που αρχικά σχεδιάστηκε για να διαρκέσει από τις 10 Μαρτίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, έγινε ο τρόπος ζωής τους και η οικογένεια ισχυρίζεται ότι θα συνεχίσει να γυμνάζεται. Ο Τζέσι λέει, ωστόσο, ότι το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα ήταν που είδε τον πατέρα του να ανακτά την αυτοπεποίθηση του.

 

[Facebook] [Instagram][Weibo]