Ιδιοκτήτρια σκύλων σοκαρίστηκε όταν βρήκε χωμένα ξυραφάκια μέσα σε λουκάνικα στην αυλή της

29 Μαΐου, 2017 11:44 ΠΜ
More videos

Η Έμμα Μεντέιρος είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της, όταν παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο στην πίσω αυλή της. Υπήρχαν 3 φαινομενικά νόστιμα χοτ ντογκ για τα σκυλιά της. Όταν πήγε πιο κοντά, δεν πίστευε αυτό που έβλεπε – τα λουκάνικα ήταν γεμάτα ξυραφάκια στο εσωτερικό τους.

“Δε θυμάμαι να έχω σοκαριστεί ξανά τόσο πολύ στη ζωή μου”, δήλωσε η Μεντέιρος. “Το βλέπεις να συμβαίνει σε ταινίες ή σε μεγάλες πόλεις, αλλά ποτέ δεν περιμένεις να συμβεί στην περιοχή σου”, σχολίασε ο φίλος της.

“Θα μπορούσε να ήταν το παιδί κάποιου που έπαιζε εκεί, να έβλεπε τα χοτ ντογκ και να τα έβαζε στο στόμα του. Είναι τραγικό”, πρόσθεσε η Μεντέιρος.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στην αστυνομία και ανέβασε ένα βίντεο με τον τίτλο: “Όσοι μένετε κοντά μας, σας παρακαλούμε ελέγξτε τις αυλές σας!”

Ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ο τοπικός κανονισμός για την προστασία των ζώων, προβλέπει πρόστιμα μέχρι 25.000 δολάρια και φυλάκιση έως 2 έτη για την κακοποίηση των ζώων.

Η Έμμα Μεντέιρος είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της, όταν παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο στην πίσω αυλή της.

Bρήκε 3 χοτ ντογκ γεμάτα ξυραφάκια, που προορίζονταν για τα σκυλιά της. “Δεν έχω σοκαριστεί τόσο πολύ στη ζωή μου”, δήλωσε η ίδια.

“Όσοι μένετε κοντά μας, σας παρακαλούμε ελέγξτε τις αυλές σας!”

Ο άνθρωπος που το έκανε αυτό δεν έχει βρεθεί ακόμα και μπορεί να τιμωρηθεί με 25.000 δολάρια πρόστιμο, αλλά και 2 χρόνια φυλάκιση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[Buzzfeed] [Facebook]

Ακολουθήστε μας στο facebook: