Η σύζυγός του ήταν συνέχεια κουρασμένη, έβαλε κpuφή κάμερα για να μάθει το λόγo και τότε κατάλαβε το λάθoς του

31 Οκτωβρίου, 20227:59 ΜΜ
More videos

Κρυφές κάμερες τοποθέτησε στο σπίτι του ένας άνδρας, ο οποίος υποψιαζόταν τη γυναίκα του, που παραπονιόταν συνεχώς πως ήταν κουρασμένη.

Ο άνδρας μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις ηχογραφήσεις από τις κάμερες που έβαλε κρυφά στην κουζίνα και στο υπνοδωμάτιο.

Η ιδέα του μπήκε μετά τα παράπονα της γυναίκας του ότι ήταν κουρασμένη, ενώ ήταν άνεργη, με την π προδοσία να έχει μπει για τα καλά στο μυαλό του.

Οι κρυφές κάμερες του άνοιξαν τα μάτια

Μία εβδομάδα αργότερα, ο άνδρας αποφάσισε να δει αυτά που είχαν καταγράψει οι κρυφές κάμερες και αυτό που είδε τον εξέπληξε και τον έκανε να αλλάξει αμέσως συμπεριφορά στη γυναικά του.

Η σύζυγος του έκανε μόνο δουλειές στο σπίτι, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έπλενε τα πατώματα, σκούπιζε τα έπιπλα από τη σκόνη, μαγείρευε, σιδέρωνε και άλλα πολλά, αλλά ο άνδρας δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο της δυσαρέσκεια της.

Ο άνδρας νόμιζε πως οι δουλειές του σπιτιού δεν ξεπερνάνε τη μία ώρα την ημέρα και με τις κρυφές κάμερες κατάλαβε ότι χρειάζεται πολύ περισσότερο. Ακόμα, είδε τη γυναίκα του να γυρνάει από το παντοπωλείο και το μανάβικο με βαριές τσάντες, που ήταν σχεδόν ασήκωτες.

Πλέον, αυτές τις δουλειές τις έχει αναλάβει ο ίδιος και το κουβάλημα είναι μία ανδρική υπόθεση στο σπίτι.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News