Η σπαρακτική συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν – «Δεν συνόδευσε τη σορό της γυναίκας του» – Πως ζουν με τη μικρή Λυδία

17 Ιουλίου, 2021 1:48 ΜΜ
More videos

Πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail έγινε το Σάββατο 17/7 εκ νέου το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συντάραξε την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, Πίτερ Κράουτς, παραχωρεί συνέντευξη όπου αναφέρεται εκτενέστατα στην κόρη του, στα συναισθήματα του μετά το αποτρόπαιο συμβάν και στον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Γλυκά Νερά: “Μόνη ανακούφιση μας η μικρή Λυδία”

Για τον Πίτερ Κράους μόνη ανακούφιση μετά από αυτή την τραγωδία είναι η παρουσία της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν, στο σπίτι τους στην Αλόννησο. Και συνέχισε λέγοντας: “Δεν είμαι νέος άνθρωπος και όλοι μας έιμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ριζωμένη ανησυχιάι ότι μπορεί να μην είμαι σε θέση να δώσω στην Λυδία εκείνα τα χρόνια που θα χρειαστεί την μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο μόνος στόχος για μένα αυτή τη στιγμή είναι να παρέχω μια καλύτερη ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου”

Το δημοσίευμα της Daily Mail

Ο Πίτερ Κράουτς θυμάται την ημέρα όπου γείτονες έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας του και του ανακοίνωσαν ότι η κόρη τους είναι νεκρή. “Είχαμε μόλις τελειώσει το πρωινό μας όταν ακούστηκε ένα δύνατο χτύπημα στην εξώπορτα. Αρκετοί από τους Έλληνες φίλους μας ήταν εκεί σε κατάσταση αγωνίας. Αρχικά δεν καταλαβαίναμε τι έλεγαν, αλλά τελικά καταλάβαμε. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να έχει πιάσει το στήθος μου και να έχει αρπάξει την καρδιά μου. Θυμάμαι αυτό τον τεράσιο άνδρα με χέρια που έμοιαζαν με φτυάρια που καθόταν απέναντι μου με δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπο του και έλεγε ξανά και ξανά; “μπασταρδοι, μπάσταροι”. Αυτό έγινε όταν πιστεύαμε ότι η Καρολάιν δολοφονήθηκε μετά από ληστεία”

38 ημέρες μετά η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Δολοφόνος της κόρης του ήταν ο σύζυγος της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος προσπάθησε να σκηνοθετήσει ένα σκηνικό ληστείας για να αποπροσανατολίσει τις αρχές.

“Δεν συνόδεψε την σορό της Καρολάιν”

Ο Πίτερ Κράους περιέγραψε και το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στην κηδεία της κόρης του: “Ο Μπάμπης δεν συνόδευσε την σορό της Καρολάιν. Ένας συναδελφός του τον έφερε στο νησί. Όταν του μίλησα αργότερα, ένιωσα ότι για αυτόν ήταν μια μεγάλη τραγωδία. Αποδείχθηκε καλός ηθοποιός”.

Ο Πίτερ Κράουρς μίλησε για το κίνητρο του δολοφόνου: “Δεν θέλω να κάνω εικασίες για το τι κίνητρο είχε – αυτό πρέπει να το καθορίσει η αστυνομία. Θέλω μόνο δικαιοσύνη για την όμορφη κόρη μου που δολοφονήθηκε με την πιο άνανδρη πράξη. Ήξερε ότι δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει σωματικά. Ήτα νέα, γυμνασμένη και ικανή στο κικ μπόξινγκ. Οπότε πήρε την κάρτα μνήμης από το σύστημα καταγραφής και την έπνιξε ενώ κοιμόταν. Φαντάζομαι ότι θα περάσει καλά εξηγώντας το πως την σκότωσε στους συγκρατούμενους τους στον Κορυδαλλό που λέγεται ότι είναι από τις χειρότερες στην Ευρώπη”

Και συνέχισε: “Θα είχα τινάξει το κεφάλι του στον αέρα και ευχαριστώς θα είχε αναλάβει τις συνέπειες, αν γνώριζα τι είχε κάνει όταν συναντηθήκαμε και μοιραστήκαμε συλλυπητήρια στο μνημόσυνο της Καρολάιν”s

Ως προς την γνωριμία της κόρης του με τον πιλότο δήλωσε ότι η κόρη του τον περισσότερο χρόνο τον περνούσε στο διάβασμα για τις Πανελλήνιες, ενώ του προκάλεσε έκπληξη η επιλογή της να πάει διακοπές στην Πορτογαλία.

Για τον γάμο τους τόνισε ότι έγινε μια μικρή τελετή, χωρίς τους ίδιους, κι ότι μετά τον γάμο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον πιλότο: “Εντυπωσιάστηκα αρκετά, όπως και η Σούζαν: φαινόταν ήσυχος, ντροπαλός και με αυτοπεποίθηση. Συχνά χαρακτηριστικά για Έλληνες άνδρες. Και παρότι ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερος από την Καρολάιν ή διαφορά τους δεν φαινόταν”

Ακολουθήστε μας στο facebook: