Η συγκινητική ανάρτηση στο facebook του μετεωρολόγου του Mega Θοδωρή Κολυδά

25 Μαΐου, 2016 6:33 ΜΜ
More videos

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επί 20 χρόνια μετεωρολόγος του Mega Θοδωρής Κολυδάς.

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στον σταθμό θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους στο κανάλι, λέγοντας ότι αποκόμισε σημαντικά οφέλη από τη συνεργασία τους, ξεκαθαρίζοντας ότι το μήνυμά του δεν είναι αποχαιρετιστήριο αλλά σημάδι ψυχικής αποφόρτισης.

Το μήνυμα του Θοδωρή Κολυδά στο facebook:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΜΥ, που από το 1990 μέχρι σήμερα μου έδωσε εμένα προσωπικά, αλλά και σε άλλους συναδέλφους μετεωρολόγους, τη δυνατότητα να ενημερώνουμε το κοινό από τα ΜΜΕ.

Αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με όλα τα είδη ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου και κυρίως με το Μεγάλο Κανάλι επί 20 χρόνια, το οποίο από την συχνότητά του μου έδωσε την δυνατότητα να διατηρήσω την δεοντολογία και τους κανόνες της ενημέρωσης σε υψηλό επίπεδο, όχι επειδή τους επιβάλλει κάποιο θεσμικό κείμενο, αλλά που τους προτάσσει το ήθος, η ανατροφή μου καθώς και οι κανόνες της επιστήμης μου.

Μετά από 31 χρόνια δουλειάς πιστεύω ότι ο απολογισμός είναι «θετικός», διότι παρά τις πρόσφατες οικονομικές απώλειες, αισθάνομαι ότι τελικά κέρδισα ανεκτίμητες αξίες, όπως η εμπιστοσύνη από το κοινό, καθώς η φιλία και η αγάπη από όλους τους καλούς συνεργάτες, τεχνικούς και δημοσιογράφους.

Καλή δύναμη σε όλους. Αν προσωρινά χαθούμε, κάπου-κάποτε, θα… ξαναβρεθούμε.

ΥΓ. Το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ είναι αποχαιρετιστήριο, αλλά αποτελεί έναν τρόπο και σημάδι ψυχικής “αποφόρτισης” απο τις τρέχουσες εξελίξεις. Παραμένω σταθερά στις επάλξεις της ενημέρωσης!»

Η αρχική ανάρτηση:

Ακολουθήστε μας στο facebook: