Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για την Βασίλισσα Ελισάβετ ένα χρόνο πριν το θάνατό της

9 Σεπτεμβρίου, 2022 9:52 ΜΜ
More videos

Λίτσα Πατέρα: Η αγαπημένη αστρολόγος συχνά κάνει προβλέψεις για τη ζωή και το μέλλον. Στην πρωινή εκπομπή που εμφανίστηκε, ρωτήθηκε αν είχε προβλέψει κάτι για το τέλος της Βασίλισσας Ελισάβετ. Θυμίζουμε ότι η Βασίλισσα πέθανε πριν μερικές ώρες στα 96 της χρόνια και σκόρπισε θλίψη Διεθνώς.

Λίτσα Πατέρα: Η πρόβλεψη για την Βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, μετά από επτά δεκαετίες στον θρόνο. Η Μεγάλη Βρετανία, αλλά και όλος ο πλανήτης αποχαιρετά τη «Λίλιμπετ», της οποίας η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε δέκα ημέρες.

Το πρωί της Παρασκευής, στη στήλη των ζωδίων στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα ρωτήθηκε από τη Δούκισσα Νομικού για το αν είχε δει κάτι σχετικά με τις δυσκολίες και το τέλος της. «Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της. Η βασίλισσα, ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό «Τ» που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το «Τ» σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο. Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία».