Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ πανέμоρφn σύντροφος του Κώστα Καραφώτη που μοιάζει εκπλnκτικά με την Δούκισσα...

Η πανέμоρφn σύντροφος του Κώστα Καραφώτη που μοιάζει εκπλnκτικά με την Δούκισσα Νομικού

Ο Κώστας Καραφώτης έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, καθώς τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με ξανθιά καλλονή.

Πρόκειται για την Κάτια-Νανά Μάνου, η οποία κατάγεται και εκείνη από τα Τρίκαλα και η εμφάνισή της είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Η νέα σχέση του Κώστα Καραφώτη

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” στην πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση, μετά την είδηση της σχέσης, να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Κάτια Νανά Μάνου είναι καλλιτέχνης, καθώς ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.

Το ζευγάρι έχει σχέση τους τελευταίους εννέα μήνες και όλο αυτό το διάστημα έχει φροντίσει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας για τις εξόδους τους μέρη όπου γνώριζαν ότι δεν θα έρθουν αντιμέτωποι με φωτογραφικούς φακούς και κάμερες, ενώ φρόντιζαν πάντα να κάνουν διακριτική την παρουσία τους.

Με ξανθιά καλλονή ο Κώστας Καραφώτης

Κώστας Καραφώτης σύντροφος

640 1024x614 1

641 614x1024 1

Κώστας Καραφώτης σύντροφος

643 615x1024 1

Κώστας Καραφλώτης σύντροφος

645 614x1024 1

kostas karafotis nea syntrofos.jpg

Τα πιο σημαντικά