Η Ντέμη Γεωργίου ξεσπά: «Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη»

21 Νοεμβρίου, 2020 11:04 ΜΜ
More videos

Καλεσμένη στο “Dot” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου. Η γνωστή σεφ αναφέρθηκε στη σχέση που έχει τώρα με την άλλοτε σύντροφό της, Άλκηστη, μετά την απόφαση εκείνης να μετακομίσει στο Λονδίνο για δουλειά.

«Η Άλκηστις είναι στο Λονδίνο, εργάζεται και ζει εκεί πια. Το μαγαζί το δουλεύω εγώ έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια. Η Άλκηστις ασχολείται πιο πολύ με τα social media, με τα γλυκά, οπότε είμαι εγώ εκεί. Οι αποφάσεις για να παρθούν μαζί, πρέπει να είσαι πολύ αυταρχικός και πολύ bossy.

Όταν ο άλλος ζητά από εσένα να τον στηρίξεις στην απόφασή του, τον στηρίζεις για αυτό που έχει αποφασίσει. Οπότε παύει να είναι μία απόφαση που πάρθηκε μαζί και είναι ένα όνειρο ζωής για την Άλκηστη και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω εμπόδιο.

Η αλήθεια είναι ότι με συμπεριλαμβάνει στα πάντα, μου λέει έλα εδώ αν δεις τι ωραία που είναι, θα κάνεις καριέρα. Μου το είπε σε μια φάση της ζωής μου που έχω πολλά να κάνω, δεν είναι έτσι άντε να σηκωθώ να φύγω στην Αγγλία. Ισχύει ότι είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη. Το δουλεύω με ψυχοθεραπεία. Έχω κι εγώ συναισθήματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ντέμη Γεωργίου.

Δείτε το βίντεο: