Η «νέα Τούνη» που μπαίνει στο «My Style Rocks»: Σάλος με τις προκλητικές φωτογραφίσεις της

10 Σεπτεμβρίου, 2018 2:03 ΠΜ
More videos

Ήταν ένα από τα μοντέλα που περπάτησε και δούλεψε στις διεθνείς πασαρέλες με επιτυχία για αρκετά χρόνια. Έγινε μανούλα πριν μερικά χρόνια αλλά δεν έχασε καθόλου από τις τέλειες αναλογίες της και διατήρησε το εντυπωσιακό της κορμί παρότι συνδυάζει πλέον και τους δύο ρόλους της.

Έφτασε η στιγμή να την δούμε και τηλεοπτικά αφού η Βικτώρια Καρύδα στην οποία αναφερόμαστε παραπάνω θα είναι ένα από τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν στη δεύτερη περίοδο του επιτυχημένου ριάλιτι μόδα του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks» το οποίο επιστρέφει ανανεομένο με νέα κριτική επιτροπή, παρουσιάστρια

Πριν αρχίσει όμως να κυκλοφορεί στην πασαρέλα του στούντιο του Φαλήρου, η Βικτώρια Καρύδα, αποφάσισε να περπατήσει στην καυτή άμμο της παραλίας και να επιδείξει το καλλίγραμμό της σώμα. Με όσα λιγότερα ρούχα μπορούσε.

Η Βικτώρια που μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν στα καλλιτεχνικά γυμνά απόδειξε ότι δεν φοβάται και κυρίως δεν ντρέπεται να το επιχειρήσει ακόμα και σήμερα.

Η μοντέλα έμεινε μόνο με το κάτω μέρος του μαγιού της και ο φακός της απαθανάτισε τόπλες να απολαμβάνει το μπάνιο της αλλά και την ηλιοθεραπεία, αφού οι θερμοκρασίες της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου ήταν ιδανικές.

Ίδια ήταν και η απόλαυση για τον ανδρικό πληθυσμό που είχε την τύχη να μοιραστεί την παραλία μαζί της.