Η μάνα μου έκανε εξωσυζυγική σχέση και έφυγε από το σπίτι. Δεν μας μιλάει πια και μας κατηγορεί

4 Ιουνίου, 202312:38 ΠΜ

Οι γονείς μου ήταν παντρεμένοι πάνω από 30 χρόνια. Το Φεβρουάριο που μας πέρασε ο μπαμπάς μου μας ανακοίνωσε ότι η μητέρα μας γνώρισε κάποιον άλλον και έφυγε μαζί του. Αυτό που διαπίστωσε είναι ότι η μάνα μου σκόπευε από καιρό να φύγει μαζί του, γιατί ήθελε να κάνουν μία προσπάθεια οι δυο τους.

Γνωρίζω ότι ο πατέρας μου και η μητέρα μου είπαν βαριές κουβέντες ο ένας στον άλλον και πέρασαν περίεργες κατά καιρούς φάσεις. Το έβλεπα και εγώ και οι αδερφές μου από καιρό ότι πήγαινε για διαζύγιο η κατάσταση και δεν μας πολυένοιαζε. Καλύτερα να χώριζαν παρά να κάθονται και να τρώγονται όλη την ώρα.

Αυτό που με ενόχλησε πραγματικά όμως είναι ότι η μητέρα μου σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πει το παραμικρό σε εμάς, τα παιδιά της. Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουμε που μένει. Δεν μπήκε καν στον κόπο να μας πάρει ένα τηλέφωνο να μας πει πού βρίσκεται. Τηλεφωνεί μόνο στον πατέρα μου, μόνο και μόνο για να τον κατηγορήσει και να τον βρίσει για όσα έζησε πλάι του όλα αυτά τα χρόνια. Το μόνο που κάνει είναι να τον καθιστά υπεύθυνο για όλα τα προβλήματα στο γάμο τους. Τον κατηγορεί ότι κατέστρεψε τη σχέση της μαζί μας και ότι εμείς είμαστε εκείνοι που δεν την παίρνουμε ούτε ένα τηλέφωνο.

Σάμπως και πού την παίρνουμε τηλέφωνο το σηκώνει; Πολλές φορές προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα. Μία χτυπάει, μία δείχνει κατειλημμένο, μία είναι κλειστό. Πώς να επικοινωνήσω με κάποια που δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου; Είναι δική μου δουλειά και των αδερφών μου να προσπαθήσουμε να σώσουμε τη σχέση μας με τη μητέρα μας;

Ηλιάνα

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News