Η Κέιτλιν Τζέννερ παντρεύεται την 21χρονη τρανσέξουαλ Σόφια Χάτσινς

3 Μαΐου, 2018 11:13 ΜΜ
More videos

Υποβλήθηκαν σε ορμονοθεραπείες και σε πολύ επίπονες χειρουργικές επεμβάσεις για να γίνουν γυναίκες και να ζήσουν το όνειρό τους και τη διάσταση της γυναικείας φύσης σε όλο της το μεγαλείο. Ο λόγος για την Κέιτλιν Τζένερ (μέχρι πριν από λίγα χρόνια Μπρους Τζένερ) και την εκλεκτής της καρδιάς της και κατά 50 ολόκληρα χρόνια μικρότερή της Σοφία Χάτσινς.

Για την Κέιτλιν το μυστήριο του γάμου και η δέσμευση δεν είναι κάτι άγνωστο καθώς ανέβηκε τρεις φορές τα σκαλιά της εκκλησίας όταν ήταν άνδρας και άκουγε στο όνομα Μπρους. Για την 21χρονη Σοφία όμως η οποία έγινε γυναίκα θα είναι ο πρώτο γάμος.

⛳️ Scottsdale National #PXG

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το Radar Online η 71χρονη Κέιτλιν και η Σοφία: «Θεωρούν πως είναι αδερφές ψυχές και παραδέχονται πως δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους η μία χωρίς την άλλη». Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ζευγάρι θα παντρευτεί το καλοκαίρι στο σπίτι της Κέιτλιν στο Μαλιμπού, εκλεκτών φίλων και μελών της οικογένειας.

Working to End the Stigma with the @didi_hirsch foundation!

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Οι κακές γλώσσες λένε πώς από την οικογένεια Καρντάσιαν κανένα μέλος της δεν θα δώσει το παρόν όσο και αν η Κέιτλιν θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Όσον αφορά την σύντροφό της Σοφία δεν θέλουν ούτε να την βλέπουν καθώς δεν την εγκρίνουν.

Η Κέιτλιν ζει την απόλυτη απόρριψη από τις τρεις κόρες της Κέιτ, Κάιλι και Κένταλ. αλλά και την Κιμ καθώς δηλώνουν έξαλλες από τη σχέση της με την συνομήλική τους Σοφία.

Your little 😇

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Σύμφωνα με το Life & Style Life & Style: «Έχουν ακούσει από φίλους για τη νέα σχέση της με τη Σοφία και είναι πολύ αναστατωμένες. Είναι στην ηλικία τους. Νιώθουν ένα αίσθημα ζήλιας και δυσπιστίας γι’ αυτό». Οι φήμες λένε ότι η μελλόνυμφη δεν έχει πλέον καμία επαφή με τις κόρες της.

Πάντως η Κέιτλιν αδιαφορεί παντελώς για τη γνώμη τους και με τη Σοφία βγαίνουν εδώ και μήνες και φωτογραφήθηκαν μαζί την περασμένη εβδομάδα. «Έχουν πολλά κοινά και η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να έχει καθόλου σημασία», λέει ανώνυμη πηγή στο Radar Online.

Η 21χρονη Σοφία στον λογαριασμό της στο Instagram εκτός από δικές της φωτογραφίες έχει ανεβάσει και πολλές με την αγαπημένη της.

Jealousy suits you

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Ακολουθήστε μας στο facebook: