Η γυναίκα μου έστελνε γuμνές φωτογραφίες σε άλλον για δύο χρόνια πίσω από την πλάτη μου! Τι να κάνω τώρα;

28 Ιουλίου, 2022 7:59 ΜΜ
More videos

Πριν από μια εβδομάδα ανακάλυψα ότι η γυναίκα μου έχει σχέση με κάποιον άλλον άντρα. Το όνομα του δεν το ξέρω. Τον έχει αποθηκεύσει στον κινητό της με ένα σκέτο Δ., ξέρω όμως ότι τα τελευταία δύο χρόνια τα έχουν κανονικότατα και κάνουν ατελείωτο sexting χωρίς εγώ να έχω πάρει χαμπάρι τίποτα (τα έμαθα όλα τελευταίος και καταϊδρωμένος διαβάζοντας τυχαία το ημερολόγιό της).

Ήταν συνάδελφός της και στην αρχή έβγαιναν μόνο για φαγητό, τίποτα παραπάνω μέχρι που τελικά εκείνος μετακόμισε στην άλλη άκρη της χώρας και κάπου εκεί άρχισε το sexting (αφού σεξ από κοντά δεν μπορούσαν να κάνουν), κατά το οποίο αντάλλασσαν γυμνές φωτογραφίες (μπήκα στο κινητό της και τις είδα), οργασμούς, βρωμόλογα και το κέρατο έδινε κι έπαιρνε (γιατί μη μου πείτε ότι δεν είναι κέρατο αυτό που έφαγα).

Απ’ ότι έμαθα αργότερα από το ημερολόγιό της που διάβασα κρυφά (ξέρω, ντροπή μου, αλλά έπρεπε να ξέρω) τον πίεζε να την επισκεφτεί αλλά εκείνος αρνιόταν. Στο τέλος του Ιουνίου τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να χωρίσουμε αλλά εκείνος δεν ήθελε γιατί όπως της είπε «περνούσε πολύ καλά μαζί της». Εκείνη όμως συνέχισε να επιμένει και τελικά χώρισαν.

Τον τελευταίο μήνα ανακάλυψα μηνύματα της γυναίκας μου σε ένα μέντιουμ, το οποίο ρωτούσε αν υπάρχει μέλλον για εκείνη και εκείνον. Το μέντιουμ της απάντησε «ναι» (σιγά που θα της έλεγε όχι) κάτι που την έπεισε να τον προσεγγίσει ξανά και να τα ξαναβρούν. Το ημερολόγιο δεν είχε κάτι άλλο να μου πει. Πλέον τα ήξερα όλα. Αποφάσισα να της μιλήσω και να της τα πω όλα. Αρκετά έχει τραβήξει αυτή η ιστορία.
Μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ με την κανονική σημασία της λέξης γι’ αυτό και δεν είμαι σίγουρος πλέον πως να χειριστώ την κατάσταση.

Η σχέση και το σεξ με κάποιον άλλον όταν κάποιος είναι παντρεμένος είναι κάτι το αδικαιολόγητο και το ασυγχώρητο κατ’ εμέ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να χωρίσουμε ή να προσπαθήσουμε να τα ξαναβρούμε; Άντε πες τα ξαναβρίσκουμε. Πώς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε γνωρίζοντας ότι κάποιος άλλος άντρας έχει ακόμα γυμνές φωτογραφίες, τις οποίες η ίδια του είχε στείλει παραβαίνοντας τους όρκους που είχαμε δώσει όταν παντρευτήκαμε;

Έχουμε δύο παιδιά στην εφηβεία και πολλά προβλήματα που δεν ξέρω αν μπορούν να λυθούν. Την αγαπάω και δεν θέλω να χωρίσουμε άλλα δεν μπορώ να ανεχτώ το κέρατο που έφαγα και τα μυστικά και τα ψέματα των τελευταίων δύο ετών.

Χρήστος

Πηγή: singleparent.gr