Η Φαίη Σκορδά έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

4 Μαΐου, 2021 12:20 ΠΜ
More videos

Όλο και περισσότεροι πολίτες εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού. Το ίδιο έκανε και η γνωστή και δημοφιλής παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως σήμερα έκανε το εμβόλιο κατά του ιού.

Κατά την αποχώρησή της από το εμβολιαστικό κέντρο, δημοσίευσε μέσω InstaStories μια σχετική φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου.

Η Φαίη Σκορδά έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Υπενθυμίζεται πως η Φαίη Σκορδά τον Μάρτιο του 2020 πέρασε κορονοϊό, χωρίς να έχει συμπτώματα. Μάλιστα, είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για το πώς βίωσε την όλη κατάσταση και είχε αναφέρει:

“Δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα, σκεφτόμουν και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι υπήρχε μια κόπωση μεγάλη. Δεν είχα άλλα συμπτώματα. Εγώ έκανα το τεστ για λόγους προσωπικούς. Με ανησυχούσε όλη αυτή η ιστορία. Ήθελα να δω αν έχω, δεν έχω.

Έχω αντισώματα. Το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό. Δεν το ξέρεις αν κολλάει τώρα ή όχι. Φοράω συνεχώς μάσκα. Δεν το ξέρεις… Κανείς δεν μου λέει αν θα το κολλήσεις ξανά ή όχι. Όταν το έμαθα είχα σοκαριστεί. Σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ και είχα στο μυαλό μου πως πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πως θα τους το πω και πως θα το πω στα παιδιά μου”.