Γυναίκα στην Βραζιλία θάφτηκε κατά λάθος και πέθανε μετά από 11 μέρες

February 16, 2018 7:58 PM
More videos

Μια γυναίκα πιστεύεται ότι θάφτηκε κατά λάθος ζωντανή και καθόταν ξαπλωμένη για 11 μέρες στο φέρετρο πριν προσπαθήσει να βγει από τον τάφο.

Η 37χρονη Ροσανιέλα Αλμέιδα Ντος Σάντος από την Βραζιλία φαίνεται να προσπάθησε απελπισμένα να βγει από το τάφο που την είχαν θάψει ζωντανή.

Ωστόσο, όταν η οικογένειά της πήγε να ανοίξει τον τάφο μετά από αναφορές ντόπιων ότι άκουγαν φωνές από τον τάφο της, η κοπέλα είχε πεθάνει.

Δείτε το βίντεο

Κάποιοι από τους παρευρισκομένους  σκέφτηκαν να καλέσουν ασθενοφόρο, ενώ άλλοι άγγιζαν τα πόδια της γυναίκας και έκαναν σχόλια για το πόσο ζεστά ήταν.

Η παντρεμένη γυναίκα χαρακτηρίστηκε νεκρή στις 28 Ιανουαρίου από το νοσοκομείο και θάφτηκε την επόμενη μέρα.

Η 37χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από την οικογένειά της λόγω μεγάλης κούρασης. Έπαθε δύο καρδιακές ανακοπές πριν πεθάνει από σηπτικό σοκ, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της.

Το σώμα της βρέθηκε γυρισμένο και ζεστό. Επίσης, είχε τραύματα στα χέρια και το μέτωπό της, γεγονός που υποδεικνύει ότι είχε προσπαθήσει να βγει έξω.

Η μητέρα της 37χρονης υποστήριξε ότι στο σώμα της κόρης της υπήρχαν τραύματα που δεν υπήρχαν όταν την έθαψαν.

Η οικογένεια της 37χρονης πιστεύει ότι η γυναίκα χαρακτηρίστηκε νεκρή κατά λάθος και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

“Δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε κανέναν γιατρό, δεν θέλουμε να προκαλέσουμε κανένα πρόβλημα, αλλά είδαμε αυτή την κατάσταση με τα μάτια μας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ένας άνθρωπος να είναι θαμμένος 11 μέρες και να είναι ακόμα ζεστός”, δήλωσε η αδερφή της 37χρονης.

“Έχουμε ξεκινήσει να ανακρίνουμε μέλη της οικογένειας και άλλους ανθρώπους. Αν χρειαστεί θα ξεθάψουμε το σώμα της κυρίας Σάντος για να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη”, ανέφερε ο διοικητής της αστυνομίας που ανέλαβε την υπόθεση.

Ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανέφερε ότι το νοσοκομείο θα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην οικογένεια και τις Αρχές.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: