Γυναίκα πήρε μια νταντά για το παιδί της μέχρι που αργότερα ανακάλυψε ότι ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα

31 Μαΐου, 2017 4:45 ΜΜ
More videos

Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν μέχρι και σήμερα την πριγκίπισσα Νταϊάνα και έχουν έναν καλό λόγο γι’ αυτό. Είχε μια ευγενική ψυχή και έδειξε αληθινή χάρη και ταπεινότητα, παρά τη βασιλική της ιδιότητα. Πριν γίνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα που γνωρίσαμε, η κυρία Νταϊάνα Σπένσερ είχε μια πολύ ήρεμη και ιδιωτική ζωή. Μάλιστα, μια φορά είχε εργαστεί ως νταντά, κερδίζοντας 5 λίρες την ώρα.

Το 1980, μια επιχειρηματίας από την Αμερική που ζούσε στο Λονδίνο και ονομαζόταν Μαίρη Ρόμπερτσον, χρειαζόταν κάποιον για να προσέχει το γιο της. Χρειαζόταν μια νταντά να φροντίζει τον μικρό, όσο εκείνη δούλευε. Έτσι, τηλεφώνησε σε ένα τοπικό γραφείο ευρέσεως εργασίας και ζήτησε μια νταντά μερικής απασχόλησης. Το γραφείο της απάντησε ότι η μοναδική διαθέσιμη νταντά μερικής απασχόλησης, ήταν η 18χρονη Νταϊάνα Σπένσερ.

Η Μαίρη Ρόμπερτσον χρειαζόταν μια νταντά, αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα προσλάμβανε ένα μέλος της αριστοκρατίας.

Inside Edition (screenshot)

Η Νταϊάνα πήγε για συνέντευξη και η Ρόμπερτσον την προσέλαβε αμέσως. Φυσικά, εκείνη τη στιγμή η Μαίρη δεν γνώριζε ότι μόλις είχε προσλάβει ένα μέλος της αριστοκρατίας για νταντά του γιου της. Η Νταϊάνα πληρωνόταν 5 λίρες την ώρα για να προσέχει τον μικρό. Επίσης, η Ρόμπερτσον της ανέθεσε και άλλες δουλειές, όπως το να πλένει τα πιάτα, να βάζει πλυντήριο και να μαζεύει τα παιχνίδια.

Τότε, η Νταιάνα πληρωνόταν 5 λίρες την ώρα για να προσέχει τον γιο της Ρόμπερτσον και να κάνει άλλες δουλειές του σπιτιού.

Inside Edition (screenshot)

Μια μέρα, η Ρόμπερτσον βρήκε το βιβλιάριο τραπέζης της Νταϊάνα κάτω από τον καναπέ. Η Ρόμπερτσον εργαζόταν στον τομέα της οικονομίας, οπότε όταν είδε το όνομα της Νταϊάνα και το όνομα της τράπεζας, μπόρεσε να συνδέσει τα στοιχεία. Εκείνη τη στιγμή, κατάλαβε ότι η νταντά του γιου της ήταν μέλος μιας εκ των παλαιότερων οικογενειών της Αγγλίας.

Όταν το Inside Edition ρώτησε την Ρόμπερτσον για την αντίδραση της Νταϊάνα όταν της είπε ότι ξέρει την αλήθεια για την καταγωγή της, εκείνη απάντησε: “Είπε ‘Ααα αυτό! Μήπως θέλεις να πάω τον Πάτρικ μια βόλτα τώρα;’ Και αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που το συζητήσαμε.”

Η πριγκίπισσα Νταιάνα είχε χαρακτηρίσει την περίοδο που εργαζόταν για την Ρόμπερτσον, ως “τον πιο ευτυχισμένο χρόνο της ζωής της”.

Inside Edition (screenshot)

Η Μαίρη ξαφνιάστηκε πάλι λίγους μήνες αργότερα, όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Νταϊάνα έβγαινε με τον πρίγκιπα Κάρολο. Λίγο καιρό μετά από αυτό, η Νταϊάνα ειδοποίησε την Ρόμπερτσον ότι θα πρέπει να αφήσει τη δουλειά της. Την επόμενη φορά που την είδε η Ρόμπερτσον, παντρευόταν με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ωστόσο, οι δυο γυναίκες δεν έχασαν ποτέ επαφή. Σύμφωνα με την ίδια, συνέχισαν την επικοινωνία τους για τα επόμενα 16 χρόνια. Μετά την μακροχρόνια φιλία τους, η Ρόμπερτσον ήταν μια από τους πολλούς ανθρώπους που θρήνησαν για το θάνατό της, το 1997.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.