Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
σχέσειςΈτσι θα καταλάβεıς αν σε θέλεı: 15 πράγματα που κάνει ένας άντρας...

Έτσι θα καταλάβεıς αν σε θέλεı: 15 πράγματα που κάνει ένας άντρας μόνο όταν γοuστάρεı μıα γuναίκα

Ανθρώπινες σχέσεις: Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται για τον άντρα τους αν η αγάπη που τις δίνει, είναι πραγματική. Αυτό έχει να κάνει, με κάθε άνδρα και την ιδιότητά του.

Δηλαδή, μπορεί να είναι αρραβωνιαστικός, μπορεί να είναι απλή σχέση ή ακόμη και σύζυγος. Για να το διαπιστώσετε, αρκεί να ρίξετε μία ματιά στην ακόλουθη λίστα. Αναλυτικότερα:

Ακολουθούν δεκαπέντε πράγματα που κάνει ένας άνδρας, όταν αγαπά πραγματικά μια γυναίκα

Κρατάει την τσάντα σου: Δεν έχει συνηθίσει να κρατάει τίποτα στα χέρια του (γι’ αυτό έχει τόσες τσέπες στα ρούχα) και σίγουρα δεν χαίρεται να κρατάει πάνω του κάτι τόσο χαρακτηριστικά γυναικείο. Ακόμα κι αν είναι δυο λεπτά.

Σου ψωνίζει σερβιέτες και ταμπόν: Δεν χρειάζεται να εξηγήσω νομίζω γιατί δεν αρέσει σε κανέναν άντρα. Είναι άβολο διότι τι θα πουν οι φίλοι του οι κάφροι αν τον δουν; Το δούλεμα θα πάει σύννεφο. Εφόσον πρέπει όμως θα το κάνει για χάρη σου.

Σε υπερασπίζεται: Υπάρχουν άντρες που υπερασπίζονται κάθε γυναίκα που συνοδεύουν ή βγαίνουν, είτε τη θέλουν τρελά είτε όχι. Υπάρχουν κι εκείνοι όμως που θα ανοίξουν διάλογο ή ακόμα και καβγά μόνο για τη γυναίκα που γουστάρουν τρελά. Έχε το υπ’ όψιν σου.

Περνάει από τη δουλειά σου: Οι περισσότεροι αποφεύγουν να το κάνουν γιατί ξέρουν ότι θα υποστούν σκανάρισμα από τους συναδέλφους σου. Αν όμως σε θέλει δε θα τον νοιάζει. Άσε που αν δουλεύεις σε κάποιο καθαρά γυναικείο περιβάλλον, όπως κομμωτήριο, αξίζει διπλούς πόντους αν έρχεται.

Δε βλέπει την ταινία/ματς/σειρά που θέλει για να δεις εσύ το δικό σου: Αν ο αγαπημένος σου χάνει το ματς για να δεις εσύ Μπρούσκο ή έχεις τύχη βουνό ή πήγαινέ τον γρήγορα σε ένα γιατρό. Η τηλεόραση και ο έλεγχος του τηλεκοντρόλ είναι ένα έμμεσο παιχνίδι εξουσίας το οποίο αν σου παραχωρεί οικειοθελώς θα πρέπει να χαίρεσαι πολύ που τον έχεις δίπλα σου. Χάσε κανά επεισόδιο να δει κι αυτός αγώνα όμως ε;

20201022 5f91cc9e268e7

Κι άλλα πράγματα που κάνει ένας άνδρας, όταν αγαπά πραγματικά μια γυναίκα

Σε φροντίζει όταν είσαι άρρωστη: Σου φέρνει χαμομήλι, σούπα και χυμό όταν είσαι άρρωστη; Είσαι πολύ τυχερή και θα πρέπει να του το αναγνωρίσεις. Η κλασική αντίδραση είναι να σου πει πόσο λυπάται και ελπίζει να νιώσεις σύντομα καλύτερα αλλά αν μπαίνει στον κόπο να σου φέρει πράγματα και να σε περιποιηθεί, εννοείται ότι νιώθει κάποια παραπάνω πράγματα για σένα.

Σου στέκεται στις δύσκολες στιγμές: Αυτό είναι κάτι που ισχύει τόσο για φίλους όσο και αγόρια. Στα εύκολα είναι όλοι καλοί και όλοι εκεί. Στα δύσκολα είναι το θέμα ποιος μένει και σε βοηθάει να το ξεπεράσεις με όποιο τρόπο χρειάζεται. Από ηθική μέχρι οικονομική υποστήριξη.

Βλέπει μαζί σου ρομαντικές κομεντί: Όχι ότι αποκλείεται όντως να του αρέσουν αλλά μεταξύ μας δεν  είναι και το αγαπημένο τους. Περιπέτειες, θρίλες, αστυνομικά, φαντασίας είναι πιο πολύ του γούστου τους. Αν όμως σε αφήνει να επιλέγεις κάθε φορά ταινία, ακόμα κι αν ξέρει ότι θα είναι κομεντί, δεν τυχαίο.

Γίνεται ο προσωπικός σου σάκος του μποξ: Ξέρει ότι πολλές φορές έχεις απλά ανάγκη να ξεσπάσεις. Και προθυμοποιείται να τσακωθεί μαζί σου μόνο και μόνο για να σε αφήσει να «κερδίσεις» και να ξεθυμάνεις.

Σε αφήνει να του διαλέγεις ρούχα: Σου αρέσει να ψωνίζεις, ακόμα κι αν δεν είσαι για σένα. Μη νομίζεις ότι δεν το γνωρίζει. Για αυτό σε εμπιστεύεται και σε αφήνει να διαλέγεις τα ρούχα του, ενώ ακόμα κι όταν τα διαλέγει μόνος του φοράει εκείνο το μπλουζάκι που ξέρει ότι σου αρέσει πολύ πάνω του.

Τα υπόλοιπα πράγματα που κάνει ένας άνδρας, όταν αγαπά πραγματικά μια γυναίκα

Ξεφραγκιάζεται: Δε σταματάει να χαλάει λεφτά για σένα, είτε του το ζητήσεις είτε όχι. Κερνάει, σου παίρνει δώρα, σε πηγαίνει ταξίδια, οτιδήποτε αρκεί να σε βλέπει να χαμογελάς. Ακόμα να πειστείς;

Κάνει τις βρωμοδουλειές: Θα κατεβάζει τα σκουπίδια, θα καθαρίσει το σκουπιδοτενεκέ, θα μαζέψει το ψόφιο ποντίκι που βρήκες στο υπόγειο. Όχι γιατί του αρέσει αλλά γιατί ξέρει ότι δεν σου αρέσει εσένα να το κάνεις.

Σε πηγαίνει με το αυτοκίνητο παντού: Καταλαβαίνεις πόσο πολύ σε θέλει ένας άντρας όταν προθυμοποιείται να γίνει ο προσωπικός σου σοφέρ χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Γίνεται ευάλωτος μπροστά σου: Είσαι το μόνο άτομο που θα ζητήσει βοήθεια αν ποτέ χρειαστεί. Για αυτό φρόντισε να του τη δώσεις απλόχερα αν έρθει εκείνη η στιγμή.

Δέχεται να παίρνεις τη φίλη σου μαζί σας γιατί είναι στεναχωρημένη: Πες την αλήθεια. Το έχεις κάνει σίγουρα από μια φορά σε κάθε σχέση σου. Η φίλη σου χώρισε/απολύθηκε/τσακώθηκε/κόπηκε στις εξετάσεις/πέθανε η γάτα της και έχεις ζητήσει από τον αγαπημένο σου να την πάρετε μαζί σας γιατί είναι στεναχωρημένη και δεν θέλεις να την αφήσεις μόνη της κι εκείνος δέχεται. Κάθε φορά. Ακόμα κι αν δεν την συμπαθεί.

Τα πιο σημαντικά