Γυναίκα δείχνει πώς κατάφερε να αποκτήσει σφριγηλά οπίσθια με φυσικό τρόπο

16 Ιανουαρίου, 2018 7:16 ΜΜ
More videos

Η Άμπι Πόλοκ από το Τορόντο, Καναδά, απολαμβάνει να παραμένει σε φόρμα και δεν την αδικούμε, αφού έχει ένα εκπληκτικό σώμα με φυσικά σχηματισμένα σφριγηλά οπiσθια. Η 23χρονη είναι περήφανη για τα αποτελέσματα της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πέρασε από προκλήσεις για να επιτύχει το πολυπόθητο σώμα που έχει τώρα.

Η Άμπι υπέφερε από συμπτώματα ανορεξίας και βουλιμίας το 2012. Ήταν 20 κιλά λιποβαρής όταν ήταν στο πρώτο έτος της σχολής μηχανικής. Δεν ήταν ευχαριστημένη με τη σχέση της και ένιωσε επίσης πίεση, επειδή να πρέπει να συμμετέχει σε πρακτική άσκηση όταν έμαθε ότι ο πατέρας της είχε καρκίνο.

Η Άμπι μοιράστηκε με το Cosmopolitan ότι έτρωγε ελάχιστα, τόσο ώστε να λειτουργήσει ο εγκέφαλός της.

instagram

Αυτό σημαίνει ότι κατανάλωνε μόνο 900 έως 1.000 θερμίδες ημερησίως. Απλώς ήθελε να μειώσει το βάρος της και ακολούθησε δίαιτες όπως την ωμοφαγία, την βίγκαν και την “δίαιτα των σπηλαίων”.

“Είπα στον εαυτό μου ότι ακολουθώ αυτές τις δίαιτες για ηθικούς λόγους, όταν πραγματικά τις χρησιμοποιούσα ως μέσο για να περιορίσω και να καλύψω τις διαταραγμένες συνήθειες μου”.

Το 2013, υποψιαζόταν ότι ο φίλος της την απάτησε και στη συνέχεια έμαθε ότι ο καρκίνος του πατέρα της έχει καταστεί τερματικός. Τότε αποφάσισε να βρει βοήθεια για τις διατροφικές της συνήθειες. Αποφάσισε να συνεργαστεί με έναν προσωπικό προπονητή και έναν διατροφολόγο.

Η Άμπι έχει τώρα ένα πρόγραμμα διατροφής: μπορεί να φάει ό, τι θέλει, εφόσον ικανοποιεί την καθημερινή απαίτηση θερμίδων που έχει ορίσει ο διατροφολόγος της, δηλαδή 1.700 θερμίδες.

Η Άμπι μοιράστηκε ακόμη το συνηθέστερο γεύμα της ημέρας μέσω του Instagram.

Ampollo/Instagram

Η Άμπι επίσης εφαρμόζει την διαλλειματική δίαιτα, μια στρατηγική διατροφής που βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, γεγονός που βοηθά το σώμα να χάσει λίπος εύκολα.

Ampollo/Instagram

Εκτός από τον προγραμματισμό των γευμάτων της, η Άμπι αφιερώνει επίσης δύο ώρες την ημέρα κάνοντας αερόβια άσκηση. Κάνει επίσης βάρη και όταν ξεκίνησε με τις άρσεις, παρατήρησε ότι το σώμα της αλλάζει – και ορίστε, τα σφριγηλά οπiσθια εμφανίστηκαν! Την ίδια στιγμή, η μέση της έγινε μικρότερη, δίνοντάς της την εμφάνιση κλεψύδρας.

Η διατροφή και η ρουτίνα άσκησης της Άμπι την οδήγησαν να πάρει βάρος (ζυγίζει 68 κιλά), αλλά δεν την απασχολεί γιατί αισθάνεται πιο αθλητική και ξέρει ότι είναι πιο ευτυχισμένη.

[Instagram]