Γυναίκα μπήκε ισόβια όταν ο παπαγάλος της αποκάλυψε την δολοφονία του άντρα της

3 Σεπτεμβρίου, 2017 11:33 ΠΜ
More videos

Η μαρτυρία ενός αξιόπιστου μάρτυρα είναι σημαντική στην διαλεύκανση ενός εγκλήματος και αυτό ακριβώς συνέβη εδώ. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, ένας απροσδόκητος μάρτυρας προέκυψε για να βοηθήσει να προσδιοριστεί τι πραγματικά συνέβη και ποιος είναι πραγματικά ο υπαίτιος.

Η 49χρονη Γκλένα Ντούρχαμ, πέρασε αρκετούς μήνες σε ένα νοσοκομείο από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι που διέπραξε η ίδια στον εαυτό της. Οι αρχές βρήκαν αυτήν και τον σύζυγό της, Μάρτιν, στο πάτωμα, με τον Μάρτιν να έχει δεχτεί πέντε πυροβολισμούς.

Αυτός ο αφρικανικός γκρι παπαγάλος εξέθεσε την Γκλένα, ως τον πραγματικό δολοφόνο του Μάρτιν.

Η Κόνι Ριμ, γειτόνισσα του ζευγαριού, είπε ότι μετά από αρκετούς πυροβολισμούς, βρήκε τους δυο τους ξαπλωμένους και ακίνητους στο πάτωμα. Αρχικά νόμιζε ότι ο Μάρτιν είχε βγει για κυνήγι, αλλά σοκαρίστηκε μόλις αντίκρισε τι είχε πραγματικά συμβεί.

Ένας άλλος μάρτυρας, ισχυρίστηκε ότι φάνηκε σαν να δέχτηκαν ληστεία, καθώς τα πράγματα του σπιτιού ήταν σκορπισμένα παντού. Ωστόσο αργότερα, η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα προς τα τρία παιδιά τους που έλεγε: “Σας παρακαλώ, συγχωρέστε με, είστε ό,τι καλύτερο έκανα ποτέ – Με αγάπη, η μαμά.”

Στο νοσοκομείο, η Γκλένα είπε στις αρχές ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα από την τραγική νύχτα.

Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν απροσδόκητα όταν η Κριστίνα Κέλερ, η πρώην σύζυγος του Μάρτιν, ανέλαβε τον Μπαντ, τον παπαγάλο, μετά τον θάνατο του Μάρτιν. Προς μεγάλη της έκπληξη, το γκρι πουλί είπε: “Μην πυροβολείς! Μην τολμήσεις να πυροβολήσεις!” –  με την φωνή του Μάρτιν.

Προφανώς, ο Μπαντ συνήθιζε να μιμείται τα λόγια του Μάρτιν.

Σε μια συνέντευξη στο WOOD-TV 8, η Κριστίνα ανέφερε ότι το πουλί μοιάζει να επανενεργοποίησε μια θερμή αντιπαράθεση μεταξύ της Γκλένα και του Μάρτιν. Είπε:

“Ακούω δυο ανθρώπους σε έναν σκληρό καυγά. Δυο ανθρώπους που γνωρίζω, φωνές που γνωρίζω.”

“Είναι έντονο. Όταν συμβαίνει αυτό, παγώνω μέσα μου.”

“ (Ο Μπαντ) ήταν εκεί να βλέπει και να ακούει όλα όσα συνέβησαν. Χαράχτηκαν στον εγκέφαλό του. Δεν μπορεί να το ξεχάσει και αυτό είναι πολύ άσχημο.”

Τελικά, η Γκλένα βρέθηκε ένοχη με πρώτου βαθμού έγκλημα και καταδικάζεται για κακούργημα με κατοχή όπλου. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, το ζευγάρι είχε μια σειρά από πολλά χρέη και απλήρωτους λογαριασμούς, προτού η Γκλένα πιάσει το όπλο και ρίξει στον σύζυγό της πριν πυροβολήσει η ίδια τον εαυτό της στο κεφάλι, ανέφερε το Metro.

Δείτε το βίντεο.

[elitereaders]

Ακολουθήστε μας στο facebook: