Γυναίκα αποκαλύπτει ότι εξαφάνισε το μεγάλο στήθος της γυμνάζοντάς το

8 Αυγούστου, 2017 2:53 ΜΜ
More videos

Μία γυναίκα που κάποτε ήταν στη λίστα αναμονής επέμβασης για μείωση στήθους, ισχυρίζεται ότι μείωσε σημαντικά το μέγεθός του μέσα από 7 χρόνια διατροφής και γυμναστικής.

Η Μελ Κεχ, μία γυμνάστρια από τη Βρετανική Κολομβία, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τη μεταμόρφωσή της στο Instagram, ποστάροντας μία φωτογραφία της με μεγάλο στήθος, δίπλα σε μία που μοιάζει περισσότερο τονωμένη και με αρκετά μικρότερο το συγκεκριμένο μέρος του σώματός της.

Η λάτρης της γυμναστικής εξήγησε πως μία από τις κολλητές της, της έστειλε την πρώτη φωτογραφία, πιθανότατα για να της θυμίσει πόσο μεγάλο ήταν τότε και πως πλέον δεν έχουν μείνει πολλά.

Μία γυναίκα μεταμόρφωσε το στήθος της μέσα από διατροφή και άσκηση και μοιράζεται το αποτέλεσμα στο Instagram, με μία φωτογραφία πριν και μετά.

Η γυμνάστρια από τη Βρετανική Κολούμπια, αναφέρει πως κάποτε είχε μπει σε λίστα για επέμβαση μείωσης στήθους, όμως τελικά δεν τη χρειάστηκε.

Στην αριστερή φωτογραφία, το στήθος της ξεχειλίζει από το στράπλες φόρεμά της, ενώ καλύπτεται πλήρως από το φανελάκι της δεξιάς.

“Αυτό συνέβαινε πριν 7 χρόνια και το μισούσα”, έγραψε στη λεζάντα. Εξήγησε πως δεν χωρούσε σε ρούχα που ήθελε να αγοράσει και το μέγεθός του την έκανε να αισθάνεται άβολα. Ένιωθε πως κουβαλούσαν το 90% του συνολικού της βάρους, αφού δεν μπορούσε να τρέξει, να πηδήξει, μερικές φορές, ούτε και να κουνηθεί. “Ήμουν σε λίστα αναμονής για επέμβαση μείωσης στήθους, αντιμετώπιζα προβλήματα ρευματοειδούς αρθρίτιδας και πάλευα με τη σεξουαλικότητά μου. Δεν ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου”.

7 χρόνια πέρασαν για τη μεταμόρφωσή της.

Πριν την απώλεια βάρους, μισούσε το μεγάλο της στήθος, αφού την έκανε να αισθάνεται άβολα.

Η Μελ, που πλέον μεγαλώνει έναν γιο με τη σύζυγό της, διαγνώστηκε με μια σοβαρή μορφή ρευματοειδούς αρθρίτιδας όταν ήταν μόλις 10 χρονών. Όμως η ζωή της άλλαξε ριζικά, όταν γράφτηκε σε γυμναστήριο λίγους μήνες αφότου τραβήχτηκε η φωτογραφία. Όσο περισσότερο γυμναζόταν, τόσα περισσότερα μάθαινε και η υγιεινή διατροφή έγινε η προτεραιότητά της.

“Το στήθος είναι σωματικό λίπος, τόσο απλά.”

Όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, ακόμα πάλευε με τη σεξουαλικότητά της. Τώρα, έχει μία υπέροχη σύζυγο.

Η Μελ και η σύζυγός της μεγαλώνουν μαζί τον γιο τους και ανάμεσα στις ασκήσεις της, μοιράζεται φωτογραφίες με εκείνη και τον μικρό της.

Η Μελ μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της την ώρα της γυμναστικής και της προετοιμασίας υγιεινών γευμάτων και ισχυρίζεται πως μέσω διατροφής και άσκησης, απαλλάχτηκε από τις παθήσεις της.

“Απέφυγα μία επέμβαση μείωσης στήθους, η αρθρίτιδά μου βρίσκεται σε ύφεση και εγώ στην καλύτερή μου φόρμα. Δεν βλέπεις αποτελέσματα σε ένα μόνο βράδυ. Χρειάστηκαν 7 χρόνια. Το να αποφύγω την επέμβαση ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη (αν και κατά λάθος), γιατί μου δίδαξε την υγεία και τη διατροφή. Αν σκέφτεστε να κάνετε την επέμβαση, δοκιμάστε πρώτα διατροφή και άσκηση. Το στήθος είναι σωματικό λίπος, τόσο απλά”.

[dailymail]