Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΓραφείο τελετών έκανε κηδειόχαρτο για την Ελισάβετ και στέλνει λουλούδια στη μνήμη...

Γραφείο τελετών έκανε κηδειόχαρτο για την Ελισάβετ και στέλνει λουλούδια στη μνήμη της

Μια απίστευτη κίνηση από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στην Ορεστιάδα αποκαλύπτεται σήμερα (15/9) αποκλειστικά από το GRTimes gr. Πρόκειται για τον κ. Βασίλη Κιλιτζίδης ο οποίος ανέλαβε να στέλνει λουλούδια στη μνήμη της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ μέσω του γραφείου τελετών του, εξυπηρετώντας κατοίκους της Ορεστιάδας αλλά και γειτονικών περιοχών.
Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Αφορμή όπως ο ίδιος αποκαλύπτει μιλώντας αποκλειστικά στο GRTimes.gr στάθηκε μια κυρία που ήρθε από το γραφείο του και τον ρώτησε αν μπορεί να την βοηθήσει καθώς ήθελε να στείλει λουλούδια στο Λονδίνο για την κηδεία της Ελισάβετ.

“Κάναμε ένα κηδειοχαρτο και αφορμή στάθηκε μια κυρία που ήρθε και μας είπε αν υπάρχει τρόπος να στείλει λουλούδια για την κηδεία της βασίλισσας. Το έψαξα αμέσως και αφού διασφάλισα ότι υπάρχει τρόπος να αποσταλούν λουλούδια, έκανα όλες τις ενέργειες, τύπωσα και κηδειόχαρτο και ήδη ξεκίνησε η αποστολή λουλουδιών και από άλλους. Ναι μου έκανε εντύπωση αλλά φαίνεται ότι η βασίλισσα έχει φίλους παντού”, καταλήγει ο κ. Βασίλης Κιλιτζιδης.

img 6760

anthopoleio anthopolis1 4

Τα πιο σημαντικά