Γώγος: «Κάνω έκκληση να πάνε όλοι να εμβολιαστούν»

Απρίλιος 26, 2021 6:41 ΜΜ
More videos

Στον εμβολιασμό, ο οποίος είναι απαραίτητος για να επιτευχθεί ανοσία, αναφέρθηκε ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων Χαράλαμπος Γώγος, σημειώνοντας πως μόλις το 5% όσων νοσηλεύονται για κορωνοιό, έχουν εμβολιαστεί.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι είναι σίγουρο πως όσοι εμβολιάστηκαν ήδη, θα επαναλάβουν τη διαδικασία αν και παραμένει άγνωστο το πότε, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση για χρονικό πλαίσιο εντός του οποίου θα μπορούσε να «καταστραφεί ο κορωνοιός». «Πάρα πολλές φορές στη συγκεκριμένη πανδημία, οι προβλέψεις δεν έπεσαν μέσα», επεσήμανε, παραμένοντας αισιόδοξος για το μέλλον.

Συγκινεί και στέλνει μήνυμα η Μαρία Χούκλη! «Για τον καρκίνο δεν υπήρχε εμβόλιο»

«Έχουμε δύο πάρα πολύ ισχυρά όπλα, το εμβόλιο και τα δεδομένα τόσο από την Ελλάδα όσο κι από άλλα μέρη του κόσμου, του τι συμβαίνει όταν εμβολιαζόμαστε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γώγος, υπογραμμίζοντας πως θα περίμενε οι ηλικιωμένοι που έχουν εμβολιαστεί να είναι περισσότεροι.

«Πραγματικά κάνω έκκληση να πάνε όλοι να εμβολιαστούν. Είναι πολύ σημαντικός ο εμβολιασμός», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε πως επίσης καλό δεδομένο είναι πλέον και η ευκολία του testing.

Ακολουθήστε μας στο facebook: