Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΓλυκά Νερά - Καρολάιν: Συγκέντρωση στα μαύρα και με κεριά στο Σύνταγμα...

Γλυκά Νερά – Καρολάιν: Συγκέντρωση στα μαύρα και με κεριά στο Σύνταγμα για τη γυναικοκτονία

Συγκέντρωση στη μνήμη της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της. Τα πρώτα του λόγια μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ του πιλότου.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη μνήμη της 20χρονης Κάρολαϊν, η οποία δολοφονήθηκε από τον 33χρονο σύζυγό της την 11η Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Πρόκειται για πρωτοβουλία γυναικείων οργανώσεων που ζητούν να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος γυναικοκτονία.

Στο κάλεσμα αναφέρεται ότι η συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα γίνει «στα μαύρα και με κεριά».

Γλυκά Νερά - Σύνταγμα - συγκέντρωση

«Οι γυναικοκτόνοι έχουν τα κλειδιά του σπιτιού μας» λέει ένα από τα πανό, ενώ ένα άλλο σημειώνει «καμία άλλη δολοφονημένη».

Γλυκά Νερά - Σύνταγμα - συγκέντρωση

Γλυκά Νερά - Σύνταγμα - συγκέντρωση

Πιλότος στον ΑΝΤ1: Μαλώναμε μόνο για το παιδί – Οι γονείς της Καρολάιν είναι οικογένεια μου

Η δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν και ο τρόπος με τον οποίο ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, επιχείρησε να παραπλανήσει τις Αρχές και την κοινή γνώμη έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο 32χρονος πιλότος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την Παρασκευή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (22/6).

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ομολογία της δολοφονίας της νεαρής συζύγου και μητέρας του παιδιού τους, έκανε στον ΑΝΤ1 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ενώ στο φως της δημοσιότητας έρχονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πως έχασε την ζωή της η νεαρή γυναίκα.

Ο 33χρονος πιλότος ζητάει «συγγνώμη» από την οικογένεια της Καρολάιν, η οποία όπως αναφέρει είναι και δική του οικογένεια.

Όπως λέει χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1, ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης μητέρας, «Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε».

Αναφορικά με την τύχη της κόρης τους, της Λυδίας που πριν από λίγες ημέρες είχε τα πρώτα της γενέθλια, που πέρασαν δίχως να είναι δίπλα η μητέρα της, ο 33χρονος δηλώνει στον ΑΝΤ1, «Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καυγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».

Τα πιο σημαντικά