• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Γυναίκα
  • Celebrities
Αναζήτηση
Logo
Logo
  • Επικοινωνία
  • Εργασία
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026
Logo
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Γυναίκα
  • Celebrities
    Logo
    • Αρχική
    • Επικαιρότητα
    • Ελλάδα
    • Διεθνή
    • Γυναίκα
    • Celebrities
      διάφοραΓλυκά Νερά: Έξαλλοι οι Μασόνοι διέγραψαν την ψυχολόγο της Καρολάιν

      Γλυκά Νερά: Έξαλλοι οι Μασόνοι διέγραψαν την ψυχολόγο της Καρολάιν

      4 Ιουνίου 2021 16:14
      διάφορα
      36

      Μετά τις καταγγελίες για την ψυχολόγο της άτυχης 20χρονης, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος ανακοίνωσε πως αφαιρεί την τεκτονική ιδιότητα από την εν λόγω κυρία, ενώ της προσάπτουν και πολλές «τεκτονικές παραβάσεις».

      Τη μια μετά την άλλη διαδέχονται οι εξελίξεις την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Μετά τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων που αμφισβήτησε ευθέως οτι η Ελένη Μυλωνοπούλου που εμφανίζεται ως ψυχολόγος της άτυχης Κάρολάιν είναι πτυχιούχος ψυχολόγος, γίνεται γνωστό οτι και οι μασόνοι το 2018 της είχαν αφιρέσει την τεκτονική ιδιότητα, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

      Σε επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, με αφορμή πρόσφατες διατυπώσεις της Ελένης Μυλωνοπούλου οι οποίες προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, τονίζεται:

      «Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους».

      «Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμου 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος», αναφέρεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση.

      «Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο», καταλήγει ο ΣΕΨ.

      Με ανακοίνωσή της το 2018 και η Μεγάλη τεκτονική Στοά της Ελλάδας στην οποία απ’ ότι φαίνεται η ψυχολόγος ήταν μέλος, της αφαίρεσε την τεκτονική ιδιότητα, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

      Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της”. Η Μεγάλη Στοά αναφέρει ότι εμφανίστηκε ως καθηγήτρια Γενετικής με μεταπτυχιακό, έχοντας μάλιστα κάνει ειδίκευση στο Λαϊκο, και συμπληρώνει ότι ψευδώς αναφέρει ότι έκανε το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

      Διαβάστε την ανακοίνωση:

      masonoi anakoinosi1

      masonoi anakoinosi2

      Τα πιο σημαντικά

      Άφαντος 17 χρόνια: Ο θησαυρός του Βασίλη Παλαιοκώστα και που βρίσκεται σήμερα – 2 απαγωγές, 16 ληστείες, 2.000.000€ & η απόδραση με ελικόπτερο

      22 Φεβρουαρίου 2026 09:19

      Οι γιατροί αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση αυγών το πρωί προκαλεί…

      22 Φεβρουαρίου 2026 00:28

      Μαριέττα Χρουσαλά για Λέοντα Πατίτσα: «Μετά από 20 χρόνια είμαι ακόμα ερωτευμένη»

      22 Φεβρουαρίου 2026 12:56

      Η ιστορία του καμεραμάν που σκότωσε τον βıαστή του γιου του μπροστά στις κάμερες και αναδείχθηκε σε λαϊκό ήρωα

      22 Φεβρουαρίου 2026 09:19

      Ο γάμος με γνωστό επιχειρηματία, ο πρόωρος χαμός της και ο θάνατος της κόρης της

      22 Φεβρουαρίου 2026 21:25
      Logo

      Αν δεν το βρείτε εδώ, δεν είναι είδηση

      © Tilestwra.com

      • Επικοινωνία
      • Πολιτική Απορρήτου
      • Διαφήμιση