Γλυκά Νερά: 20 ετών η στραγγαλισμένη γυναίκα – Έκλαιγε το 11 μηνών μωρό, ενώ ο πατέρας ούρλιαζε δεμένος

11 Μαΐου, 2021 11:41 ΠΜ
More videos

Μπροστά στα μάτια του ανήμπορου, να αντιδράσει, συζύγου της, οι αδίστακτοι ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι στα Γλυκά Νερά στραγγάλισαν την 20χρονη γυναίκα και ενώ το 11 μηνών μωρό τους έκλαιγε στην κούνια του…

Ειδικότερα, νωρίς το πρωί της Τρίτης, οι αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι στα Γλυκά Νερά Αττικής και βρήκαν μία γυναίκα νεκρή στο σπίτι, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν στραγγαλισμό, δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της δεμένος σε μια καρέκλα και το μωρό αβοήθητο στην κούνια του να κλαίει…

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, η κλήση στην Αστυνομία έγινε από τον ίδιο τον σύζυγο, ο οποίος κατάφερε να συρθεί δεμένος με την καρέκλα και να καλέσει τις Αρχές φωνάζοντας ότι έγινε ληστεία μετά φόνου.

Ο άνδρας, είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν έλαβε χώρα τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τη σύζυγό του γιατί κατά τα φαινόμενα φώναζε…

Μάλιστα, οι αδίστακτοι δολοφόνοι και ληστές φαίνεται πως στραγγάλισαν και το σκυλί της οικογένειας, προκειμένου να μην γαβγίσει και να μην το ακούσουν οι γείτονες…

Αλλοδαποί οι βασανιστές δολοφόνοι

Τρεις κουκουλοφόροι αλλοδαποί είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες του φρικτού εγκλήματος κατά οικογένειας στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Τα αδίστακτα κτήνη εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας αφού πρώτα σκότωσαν και κρέμασαν τον σκύλο. Σίγουρα είχαν πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, διότι ο απάνθρωπος βασανισμούς της μητέρας μπροστά στο παιδί της, έδειχνε πως είχαν γνώση για μεγάλο χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο σπίτι.

Οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, φορούσαν κουκούλες και βασάνισαν μέχρι θανάτου την είκοσάχρονη μητέρα προκειμένου να αποκαλύψει που έκρυβε τα μετρητά. Ο σύζυγος της, πιλότος 32 ετών ήταν δεμένος σε μία καρέκλα και άκουγε το μαρτύριο της συζύγου του και μάνας του ενός έτους παιδιού του. Ο βασανισμός και η δολοφονία της γυναίκας έγινε μπροστά στο βρέφος της.

Οι δράστες που εντέλει αφαίρεσαν 13.000 € και ισόποσης αξίας χρυσαφικά, φαίνεται πως είχαν την εντύπωση ότι θα έβρισκαν περισσότερα χρήματα. Γι’ αυτό το λόγο και βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, πιστεύοντας ότι γνώριζε που είναι τα μετρητά και δεν τους έλεγε.

Αυτή τη στιγμή οι διωκτικές αρχές συλλέγουν δείγματα από το σπίτι, όντας πεπεισμένοι ότι πρόκειται για σεσημασμένους ποινικούς, αλλοδαπούς, και από το DNA θα φανεί η ταυτότητα τους. Για την αστυνομία η σύλληψη των δραστών είναι θέμα τιμής.