Γυναίκα καβαλά άντρα που κάνει ελεύθερη πτώση στα 2.000 μέτρα και προκαλεί παγκόσμια αίσθηση

2 Μαρτίου, 2017 3:53 ΜΜ
More videos

Οι λάτρεις της αδρεναλίνης ζουν για την συγκίνηση. Ενώ το να πηδήξουν από ένα αεροπλάνο για κάποιους είναι τρελό, για κάποιους άλλους δεν είναι αρκετό. Χρειάζονται κάτι που θα τους προσφέρει περισσότερη συγκίνηση. Αυτό το κάτι λέγεται ροντέο wingsuit και έχει προκαλέσει καινούργιο ενθουσιασμό στις πτώσεις με αλεξίπτωτο.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την πτώση σου από αεροπλάνο, το να σταθείς πάνω σε έναν άλλο αλεξιπτωτιστή και να παραμείνεις πάνω του όσο περισσότερο μπορείς. Θα το δοκιμάζατε;

Το ροντέο wingsuit είναι ένα άθλημα που έχει δώσει καινούργια συγκίνηση στις ελεύθερες πτώσεις με αλεξίπτωτο.

Skwrl Productions/Facebook

Περιλαμβάνει κάποιον που δεν είναι αλεξιπτωτιστής, να καβαλά έναν αλεξιπτωτιστή.

People Are Awesome/YouTube

Προφανώς, οι αλεξιπτωτιστές θεωρούν ότι δεν είναι αρκετά δύσκολο το να πηδήξει κανείς από αεροπλάνο και να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.

People Are Awesome/YouTube

Στο ροντέο wingsuit, αθλητές πέφτουν από το αεροπλάνο με τον μη-αλεξιπτωτιστή να κρατιέται από τον αλεξιπτωτιστή.

Skwrl Productions/Facebook

Σύμφωνα με το wingsuitfly.com, η προστιθέμενη μάζα και το αποτέλεσμα της αεροδυναμικής, θα μειώσει σημαντικά τις επιδόσεις της στολής. Σε υψόμετρο 1.550 με 1.850 μέτρα, ο αναβάτης θα πηδήξει από την πλάτη του συνεργάτη του ή θα ανοίξει το δικό του αλεξίπτωτο, ενώ ακόμα τον καβαλάει.

Το ροντέο wingsuit έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο διαδίκτυο και όσοι ενδιαφέρονται να το κάνουν, θα πρέπει να σιγουρευτούν ότι και ο αλεξιπτωτιστής και ο μη-αλεξιπτωτιστής έχουν εμπειρία. Η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας και γι’ αυτό η διαδικασία σχεδιάζεται με πολλή προσοχή και λεπτομέρεια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε μας στο facebook: