Μαυρίδης στις φυλακές στο Μεξικό: «Αυτοκτόνησε μπροστά μου άνθρωπος»

17 Σεπτεμβρίου, 2020 3:11 ΜΜ
More videos

Χθες τα ξημερώματα έφθασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος αρκετά ταλαιπωρημένος και ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την περιπέτεια που έζησε στο Μεξικό με τους συνεργάτες του. Το TLIFE, ήταν εκεί και απαθανάτισε τη στιγμή της άφιξης του αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ανάμεσα σε αυτά που είπε ήταν ότι κομμάτι του τύπου τον δίκασε χωρίς να τον ρωτήσει τι συνέβη, ενώ κατήγγειλε τις απάνθρωπες συνθήκες που βίωσε κατά τη διάρκεια της κράτησής τους.

“Πήγαμε στο Μεξικό να κάνουμε γυρίσματα. Επειδή έχω ένα φίλο εκεί δήλωσα ότι θα μείνω στο φίλο μου και δεν το δέχθηκαν. Μας πήραν τα κινητά μας μας πήραν τα ρολόγια πήγαν σε ένα γραφείο. Για 12 ώρες μας δεν μας άφησαν να μιλήσουμε σε κανένα. Δεν μας έδιναν φαγητό, δεν μας έδιναν νερό, επίτηδες. Κάποια στιγμή το φουντώσαμε και μεις. Πήραμε τηλέφωνο να βρούμε μια άκρη, μας χλευάζανε. Το ισοπέδωσαν στην καταπάτηση δικαιωμάτων. 4 μέρες πήρα δυο τηλέφωνα από ένα λεπτό. Ο πρέσβης ήρθε τη Δευτέρα και μας είπε φεύγουμε. Πού θα πάμε; ρωτάω. Μας λένε στην Αθήνα. Και λέω δεν είμαι από την Αθήνα. Δεν μπήκαμε ποτέ στο αεροπλάνο, μας κάνανε πακέτο. Είδαμε ανθρώπους να αυτοκτονούν με ξυραφάκια. Ένας Κολομβιανός προσπάθησε να αυτοκτονήσει… Με δικάσατε χωρίς λόγο χωρίς να με ρωτήσετε”

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: