Γιατροί βρήκαν ποτήρι 8 εκατοστών στον πρωκτό άντρα στην Κίνα

15 Σεπτεμβρίου, 2017 3:53 ΜΜ
More videos

Οι γιατροί σε όλον τον κόσμο μπορεί να συναντήσουν περίεργα περιστατικά στα επείγοντα. Εκτός από τα πολλά αίματα και τα σπασμένα κόκαλα μπορεί να δουν και περιστατικά που θα τους σοκάρουν και θα τους δημιουργήσουν πολλές απορίες.

Για παράδειγμα, άνθρωποι που έκαναν κάτι πολύ ηλίθιο στο ίδιο τους το σώμα, όπως αυτός ο άντρας από την Κίνα, που θεώρησε ενδιαφέρον να βάλει ένα ποτήρι στον πρωκτό του για να δει τι θα συμβεί.

Ακτινογραφία του ποτηριού μέσα στον πρωκτό.

Shanghaiist via Mirror

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 2 το πρωί, ουρλιάζοντας από τον πόνο. Όπως αποδείχθηκε, είχε ένα ποτήρι σφηνωμένο στον πρωκτό του για 2 ολόκληρες μέρες πριν πάει τελικά στο νοσοκομείο.

Αν και αρνήθηκε να πει πως κατάφερε να το βάλει, οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφίες και είδαν κάτι που τους άφησε το στόμα ανοιχτό.

Το ποτήρι των 8 εκατοστών είχε σφηνώσει στον σφιγκτήρα του.

Shanghaiist via Mirror

Παραδόξως, το ποτήρι είχε μείνει ανέγγιχτο. Οι γιατροί φοβήθηκαν για την υγεία του ασθενούς, γιατί αν έσπαγε το ποτήρι, μπορούσε να προκαλέσει πολύ σοβαρά τραύματα στον άντρα.

Στην αρχή, οι γιατροί προσπάθησαν να τον βγάλουν με τον ίδιο τρόπο που το είχε βάλει, αλλά το ποτήρι είχε κολλήσει. Έτσι, για να μην σπάσει και του προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία, αποφάσισαν να το αφαιρέσουν με χειρουργική επέμβαση.

Το ποτήρι είχε μέσα κόπρανα δυο ημερών.

Shanghaiist via Mirror

Ευτυχώς, η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία.

Βέβαια, ένα μικρό κομμάτι που έσπασε δεν ξέρει κανείς που πήγε.

Shanghaiist via Mirror
Ακολουθήστε μας στο facebook: