Γιατί ένας Καρκίνος είναι το καλύτερο φιλαράκι που θες να έχεις δίπλα σου αυτό το καλοκαίρι

16 Ιουλίου, 20176:55 ΠΜ
More videos

Από τις 21 Ιουνίου έως και τις 22 Ιουλίου την τιμητική τους έχουν τα Καρκινάκια. Διανύουμε δηλαδή ήδη την περίοδο που όλες οι ευαίσθητες, στοργικές, κυκλοθυμικές και πιστές ψυχές τίθενται στο προσκήνιο.

Ο Καρκίνος (όχι επειδή είμαι εγώ) είναι από τα πιο όμορφα ζώδια του κύκλου. Έχει πολλά θετικά κι αρνητικά στοιχεία όπως κάθε ζώδιο φυσικά, αλλά πάντα η εντύπωση που σου αφήνει στο τέλος είναι κατά βάση γλυκιά. Ένας Καρκίνος δεν πρέπει ποτέ να λείπει από μία παρέα καθώς προσφέρει άπειρες όμορφες στιγμές χαράς και γέλιου.

Πέρα λοιπόν από το γεγονός ότι θα έχεις την ευκαιρία να παραβρεθείς στο απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι για τα γενέθλια του, αυτοί είναι 10 ακόμα λόγοι που πρέπει να έχεις ένα Καρκίνο φιλαράκι αυτό το καλοκαίρι – κι όχι μόνο:

1. Είναι πολύ καλός ακροατής

Δεδομένης της ευαίσθητης και ψυχόπονης φύσης του μπορεί να γίνει ο καλύτερος ακροατήςτων προβλημάτων, σκέψεων κι ανησυχιών σου. Αν έχεις ένα πρόβλημα με τη σχέση σου, αν είχες μία δύσκολη μέρα στη δουλειά, αν αμφιταλαντεύεσαι για μία σοβαρή απόφαση που πρέπει να πάρεις, ο Καρκίνος θα προσφερθεί να σε ακούσει πραγματικά και να σου παράσχει την πιο πρόσφορη λύση.

2. Είναι πάντα μέσα για όλα

Σίγουρα δεν είναι από εκείνα τα π**στράκια που τελευταία στιγμή θα ακυρώσουν την έξοδο με μία φτηνή δικαιολογία. Ένας Καρκίνος είναι τύπος και υπογραμμός. Είναι πολύ συνεπής στις υποχρεώσεις του, αλλά και στο λόγο που σου έχει δώσει. Ό,τι κι αν κανονίσει η παρέα, είναι πάντα μέσα χωρίς πολλές διαφωνίες. Τι άλλο θες;

3. Μαζί του/της δε βαριέσαι ποτέ

Ακριβώς επειδή είναι ένα κυκλοθυμικό ζώδιο που αλλάζει συχνά – πυκνά διαθέσεις και να θες, δεν μπορείς παρά να είσαι σε εγρήγορση. Μπορεί να σε παιδέψει λίγο, αλλά πάντα θα σου λέει αυτό που πιστεύει κι αισθάνεται. Θα γελάσεις πολύ, θα εκνευριστείς και πολύ, αλλά θα σου αρέσει.

4. Σε βάζει πάντα στο σωστό δρόμο

Ένας Καρκίνος με απίστευτη διαίσθηση μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμος, καθώς έχει το χάρισμα να διακρίνει τις σωστές από τις λανθασμένες κατευθύνσεις. Αν κάποια στιγμή στη ζωή σου βρεθείς σε αδιέξοδο ή πας να κάνεις κάποιο λάθος, ζήτησε τη βοήθεια ενός Καρκίνου και θα τη βγάλεις λάδι. Πιο ψυχαναγκαστικό και τελειομανές ζώδιο πεθαίνεις.

5. Ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή

Πέρα από το γεγονός ότι είναι απίστευτα ερωτικό κι αισθησιακό ζώδιο που επιδιώκει την απτική επαφή, είναι επίσης ζώδιο που αγαπά να ζει. Μπορεί να απολαμβάνει με χαρά από ένα απλό γεύμα ή μία συζήτηση με τους φίλους του έως και τον έρωτα του συντρόφου του. Είναι πολύ απλό ζώδιο και ξέρει να εκτιμά τα απλά και καθημερινά πράγματα της ζωής του.

6. Απολαμβάνει την παρέα του καθενός

Παρόλο που ο Καρκίνος θέλει να δείχνει προς τα έξω ότι είναι δυνατός κι ανεξάρτητος (που όντως είναι), επιζητά εξίσου τη συναισθηματική υποστήριξη. Μπορεί να σου δίνει την εντύπωση ότι δε χρειάζεται κανέναν για να τα βγάλει πέρα παρά μόνο τον εαυτό του, αλλά στην πραγματικότητα έχει ανάγκη από τη συντροφικότητα και την παρέα που θα του προσφέρεις.

7. Θα πάει οπουδήποτε μαζί σου

Ενώ ο Καρκίνος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το σπίτι και την οικογένειά του, ποτέ δε λέει όχι σε καινούριες εμπειρίες και περιπέτειες. Είναι ικανός να δοκιμάσει τα πάντα (σχεδόν)προκειμένου να εξαντλήσει τα όριά του και να εξετάσει τι τον συναρπάζει. Ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις λοιπόν. Χμμμ…

8. Θα νοιάζεται για σένα ασυζητητί

Ανέφερα ήδη ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και στοργικό ζώδιο και φυσικά αν σε αγαπήσει, θα σε φροντίζει και θα σε νοιάζεται αιωνίως. Ένας Καρκίνος που θα ενδιαφερθεί για εσένα, θα γίνει χαλί να τον πατήσεις και θα σου δίνει πράγματα δίχως να ζητάει κάποιο αντάλλαγμα πίσω. Αγάπη δίχως περιορισμούς θα σου προσφέρει και αυτό είναι πολύ όμορφο θαρρώ.

9. Θα βγάλει προς τα έξω τη δημιουργική σου πλευρά

Ο Καρκίνος μπορεί να βλέπει τα καλά στοιχεία αυτού που έχει δίπλα του και ξέρει πώς να τα κάνει να βγαίνουν στην επιφάνεια και να υπερκαλύπτουν τα αρνητικά. Θα μοιραστεί τη δημιουργικότητα και διάθεση για ζωή μαζί σου και θα σε κάνει να θες να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

10. Αν σε θεωρήσει φίλο του, θα σε έχει για πάντα δίπλα του

Ο Καρκίνος είναι πολύ καχύποπτος κι επιφυλακτικός με κάθε σχέση που χτίζει. Δεν ανοίγεται εύκολα και καιροφυλακτεί, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια του. Είναι κάτι σαν άμυνα, θέλει να αποφύγει να πληγωθεί. Όταν όμως σε αφήσει να τον ξεκλειδώσεις, θα τον έχεις δίπλα σου για πάντα.

Και πίστεψε με, δε θα βρεις πιο αληθινό και πραγματικό φίλο από ένα Καρκινάκι!

[neopolis]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News