Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
διεθνήΓιαγιά... φύλακας άγγελος: Εμφανίζεται από το πουθενά και σώζει ζευγάρι από τον...

Γιαγιά… φύλακας άγγελος: Εμφανίζεται από το πουθενά και σώζει ζευγάρι από τον θάνατο

Το παρακάτω viral βίντεο τα έχει όλα. Έχει έρωτα, έχει πάθος, αγωνία και δράση. Είναι σαν κινηματογραφική ταινία γυρισμένη στην άκρη του δρόμου από μια κάμερα ασφαλείας.

Ένα νεαρό ζευγάρι τσακώνεται για κάποιο ερωτικό θέμα στο πεζοδρόμιο. Όμως δεν είναι οι μόνοι πρωταγωνιστές του viral βίντεο.

Ξαφνικά εμφανίζεται και μια ηλικιωμένη κυρία με μια τσάντα γεμάτη φρούτα, αλλά και μια πανέμορφη γατούλα.

Η γιαγιά γλιτώνει τελευταία στιγμή να μην την πατήσουν τα αμάξια, αλλά της πέφτει η τσάντα και τα φρούτα που κουβαλά χύνονται στην άσφαλτο.

Η νεαρή γυναίκα, ψάχνοντας αφορμή να γλιτώσει από τον καυγά με τον άντρα, τρέχει στην ηλικιωμένη για να τη βοηθήσει να μαζέψει τα φρούτα από τον δρόμο.

Στην αρχή ο άντρας δυσανασχετεί με την απόφαση της γυναίκας να τον αφήσει στα «κρύα του λουτρού» και να πάει να βοηθήσει τη γιαγιά, αλλά έπειτα από λίγο πηγαίνει κι αυτός εκεί.
Μόλις κάνει ένα βήμα, μια βαριά ταμπέλα πέφτει από την κολώνα που τόση ώρα ακουμπούσε ο άντρας.

Αν το νεαρό ζευγάρι δεν είχε κάνει μερικά βήματα πιο εκεί για να βοηθήσει τη γιαγιά, και οι δύο θα είχαν τραυματιστεί.

Γι’ αυτό, μόλις ο άντρας συνειδητοποιεί ότι σώθηκε χάρη στην ηλικιωμένη γυναίκα, την πλησιάζει και της δίνει τρυφερά ένα φιλί στο μέτωπο, ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης του.

Το παράξενο βίντεο –άγνωστο εάν είναι αληθινό ή σκηνοθετημένο– έγινε αμέσως viral στα social media, συγκεντρώνοντας πάνω από 7,5 εκατ. views μόνο στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

Εντυπωσιασμένοι οι χρήστες από την όλη πλοκή και το σασπένς του κλιπ, έσπευσαν να γεμίσουν την ανάρτηση ευφάνταστα σχόλια.

«Αυτό το βίντεο του ενός λεπτού είναι πιο συναρπαστικό από οποιαδήποτε ταινία Star Wars!» σχολίασε κάποιος χρήστης.

«Όλα τα κινηματογραφικά είδη σε ένα λεπτό: Ρομάντζο, προβλήματα σχέσεων, καταστροφές, ζώα, χριστουγεννιάτικα θαύματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους…» έγραψε ένας άλλος.

«Εντυπωσιακή η ερμηνεία της γάτας σε δεύτερο ρόλο, που όμως γεμίζει την οθόνη με την παρουσία της» παρατήρησε ένας άλλος.

Τα πιο σημαντικά