Γεννάει η Ιωάννα Τούνη, έχει αγχωθεί και μας το ανακοίνωσε η ίδια «Το μωράκι μπορεί να βγει οποιαδήποτε στιγμή»

16 Δεκεμβρίου, 202211:28 ΜΜ
More videos

Η Ιωάννα Τούνη βαδίζει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι!

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε ότι από χθες έχει μπει στο μήνα της άρα όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, το μωράκι μπορεί να βγει οποιαδήποτε στιγμή.

«Από χθες μέχρι και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα… Έχω λίγο αγχωθεί, λιγάκι… να εδώ όσο το φρούτο», λέει και μας δείχνει το καρπούζι, όσο δηλαδή είναι το μέγεθος του μωρού της μέσα στην κοιλίτσα της.

Δες το απόσπασμα: 
Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», αποκάλυψε η Ιωάννα.

«Σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει “παντρεύτηκα”. Κι εγώ δεν το ήξερα, με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση μας λένε “άντε παιδιά να ζήσετε”», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και παραδέχτηκε ότι πήγε με φόρμα: «Ήθελα να είμαι σε φόρμα για τα επόμενα χρόνια που έρχονται και γενικότερα σε εγρήγορση».

Δες περισσότερες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News