Γαμπρός για τρίτη φορά ο εφοπλιστής Μιχάλης Γουλανδρής

10 Ιουλίου, 2017 3:56 ΜΜ
More videos

Για τρίτη φορά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ο Μιχάλης Γουλανδρής. Ο γνωστός εφοπλιστής, την Παρασκευή 7 Ιουλίου, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Νένα Παρασκευοπούλου, στον Ιερό Ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών, στη Στησιχόρου, δίπλα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο γάμος αυτός αποτελεί τον τρίτο για τον εφοπλιστή και διεξήχθη σε κλειστό κύκλο. Μάλιστα, όσο περίμενε την αγαπημένη του, είχε αγκαλιά τον σκύλο του, που ήταν καθ’ όλη την διάρκεια της τελετής δίπλα τους. Την νύφη συνόδευσε στην εκκλησία συγγενικό της πρόσωπο και φορούσε νυφικό δημιουργίας ξένου οίκου.

Αφού τελείωσε η ιερή τελετή, ακολούθησε μικρή γαμήλια δεξίωση από την αδερφή του γαμπρού, στην ταράτσα του διαμερίσματος της, στην Ηρώδου Αττικού.

Όπως συνεχίζει η εφημερίδα, το ζεύγος γνωρίστηκε προ δύο ετών στο Ξυλόκαστρο. Εκεί, διατηρεί εξοχικό η νύφη ενώ ο κ. Γουλανδρής παραθέριζε. Αφού γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν σφόδρα και εν τέλει ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Μάλιστα, μετά τον μήνα του μέλιτος, η κ. Γουλανδρή, πλέον, η οποία είναι και στέλεχος της Cosmote, θα παραθέσει μία μεγάλη δεξίωση, για να την γνωρίσουν όλοι.

[iefimerida] [protothema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: