Βγάζει φωτογραφίες με μία μηχανή του 1 δολαρίου και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

23 Οκτωβρίου, 2016 12:28 ΜΜ
More videos

Όταν η Skyler Adams ανακάλυψε πως είναι πιο παθιασμένη με το να αγοράζει νέο, ακριβό εξοπλισμό παρά να βγάζει φωτογραφίες, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα. Αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή Canon Sure Shot με 1 δολάριο και χρησιμοποίησε το φιλμ Fujifilm Superia 400.

Η ίδια αναφέρει: «Ήθελα να προκαλέσω τον εαυτό μου αφού είχα την τάση να αγοράζω εξοπλισμό, οπότε αποφάσισα να βγάζω φωτογραφίες με κάμερα του 1 δολαρίου για ένα μήνα.»

Η Skyler δήλωσε στο PetaPixel: «Έμεινα έκπληκτη με την ποιότητα που είχαν οι φακοί 38 χιλιοστών. Η χειροκίνητη ρύθμιση μου επέτρεψε να παίξω με την εξισορρόπηση της έκθεσης. Η μεγαλύτερη μάχη ήταν με το καλό φως.» Η επεξεργασία και η εμφάνιση του φιλμ κόστισε 8 δολάρια οπότε η φωτογράφος ξόδεψε συνολικά 10 δολάρια για το πείραμά της.

Είναι κοινή παρερμηνεία πως χρειάζεται κανείς ακριβά εργαλεία για να βγάλει καλές εικόνες. Ωστόσο, η Skyler απέδειξε με επιτυχία ότι ακόμη και ο φθηνότερος εξοπλισμός μπορεί να προσφέρει εκπληκτικές εικόνες, αν έχετε τις απαιτούμενες δεξιότητες.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες.1

Skyler Adams

2

Skyler Adams

3

Skyler Adams

4

Skyler Adams

5

Skyler Adams

6

Skyler Adams

7

Skyler Adams

8

Skyler Adams

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram | Cover Image: flickr (h/t: petapixel)

Ακολουθήστε μας στο facebook: