Φωτογράφος ταξιδεύει στην Νέα Ζηλανδία και την απαθανατίζει ντυμένος Γκάνταλφ

Φεβρουάριος 19, 2017 11:58 ΠΜ
More videos

Ποιος θα μπορούσε να παρουσιάσει την Μέση γη καλύτερα από τον Γκάνταλφ; Σίγουρα ο αγαπημένος μάγος από την κλασική σειρά ταινιών του Άρχοντα του Δακτυλιδιών είναι ο κατάλληλος μιας και βρίσκεται εκεί 2000 χρόνια.

Αυτή είναι η αρχική ιδέα του φωτογράφου Akhil Suhas που ταξίδεψε για 6 μήνες στην Νέα Ζηλανδία και την φωτογράφισε μαζί με μια στολή του Γκάνταλφ.

Αρχικά ο ίδιος χρησιμοποίησε τρίποδες για να πετύχει τις λήψεις του αλλά στην συνέχεια δυσκολεύτηκε και άρχισε να ρωτάει περαστικούς και τουρίστες να τον βοηθήσουν που παραδόξως ήθελαν πολύ να βάλουν την στολή όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο ίδιος σκέφτηκε ότι τα δυο πράγματα που είναι διάσημη η Νέα Ζηλανδία είναι τα εκθαμβωτικά τοπία της και ο Άρχοντας του Δακτυλιδιών. Έτσι αποφάσισε να τα συνδυάσει.

Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas Akhil Suhas
Ακολουθήστε μας στο facebook: