Φωτογράφος έκαψε την ιπτάμενη κάμερα του πηγαίνοντας την πολύ κοντά σε ηφαίστειο

2 Νοεμβρίου, 2017 3:32 ΜΜ
More videos

“Τον Οκτώβριο του 2017 πέρασα 2 εβδομάδες για γυρίσματα στη Χαβάη. Η πρώτη στάση ήταν στο Μπιγκ Άιλαντ, όπου ένας φίλος και εγώ τραβήξαμε την ροή της λάβας του ηφαιστείου Κιλαουέα.”

“Περάσαμε περίπου 8 χιλιόμετρα για να φτάσουμε στην κόκκινη ζεστή λάβα, η οποία ευτυχώς έρεε έξω από τα όρια του εθνικού πάρκου. Αυτό μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω την ιπτάμενη κάμερα μου και να καταγράψω μοναδικές εναέριες προοπτικές των εκπληκτικών ροών.”

“Μια ώρα στην επίσκεψή μας, τα ποτάμια λάβας απλά ξεσπάσαν κατ ‘ευθείαν από την πλευρά του βουνού και άρχισα να ρέουν, να αποκλίνουν και να συγκλίνουν, κάτω από τις πλαγιές. Ήμασταν αληθινά γοητευμένοι από την ασυνήθιστη εμφάνιση και περάσαμε περίπου 3 ώρες γυρισμάτων τη μέρα, το ηλιοβασίλεμα και το λυκόφως.”

“Κάποια στιγμή, παρατηρούσα ότι η δεξιά πλευρά των εικόνων της κάμερας ήταν πιο σκούρα. Συνέχισα τα γυρίσματα, αλλά όταν επέστρεψα στο διαμέρισμα, ήμουν έκπληκτος που είδα το πλαστικό στο εσωτερικό της κάμερας να έχει λειώσει όταν τραβούσα εικόνες τόσο κοντά στη λάβα! Όμως, άξιζε!

H καημένη, κάμερα μου!

[erezmarom.com]

Ακολουθήστε μας στο facebook: