Φωτογράφος δίνει μια μικροσκοπική ομπρέλα σε ένα σκίουρο για να προστατευτεί από την βροχή. Δείτε τις όμορφες εικόνες!

21 Μαΐου, 2015 1:43 ΠΜ
More videos

Ένας σκίουρος που έχει βρει καταφύγιο κάτω από μια μίνι ομπρέλα, είναι η τελευταία προσθήκη στη συλλογή του Λονδρέζου φωτογράφου Max Ellis.

Είχε πετύχει πολλές φορές στο παρελθόν να φωτογραφίσει σκίουρους με διάφορα αντικείμενα, όπως με κολοκύθες, αλλά το να βάλει έναν να ποζάρει κρατώντας μια ομπρέλα στη βροχή ήταν δύσκολο. Πως τα κατάφερε; Κάλυψε την ομπρέλα με ηλιόσπορους και φυστικοβούτυρο και την κρέμασε σε μια πετονιά.

«Σκεφτόμουν να φτιάξω ένα σκεπαστό διάδρομο που να ξεκινάει από το δέντρο τους, καθώς πάθαινα συνέχεια κράμπες σκύβοντας πίσω από την κάμερα,» λέει ο Ellis.

«Η ώρα περνούσε, και ευτυχώς αυτός εδώ πετάχτηκε έξω και άρχισε να εξερευνά την ομπρέλα για περίπου 6 λεπτά. Όσο η βροχή δυνάμωνε, μπορούσε να καλυφθεί για λίγο αλλά τελικά τα παράτησε και πήγε πίσω στο σπίτι του.»

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτήν την εκπληκτική δουλειά!

squirrel-umbrella-rain-squirrelisimo-max-ellis-1 squirrel-umbrella-rain-squirrelisimo-max-ellis-2 squirrel-umbrella-rain-squirrelisimo-max-ellis-3 squirrel-umbrella-rain-squirrelisimo-max-ellis-4 squirrel-umbrella-rain-squirrelisimo-max-ellis-5

Περισσότερες πληροφορίες maxphotographic.com.

Ακολουθήστε μας στο facebook: