Φωτογράφος δείχνει πώς να βγάλετε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τον πιο απλό τρόπο

4 Δεκεμβρίου, 2017 11:40 ΠΜ
More videos

Η φωτογράφος Αϊρίν Ρέντναϊκ αποφάσισε να μπει στο πνεύμα των διακοπών με μια φωτογράφηση χρησιμοποιώντας τη ζεστή ατμόσφαιρα των φώτων των Χριστουγέννων.

Σε ένα σύντομο βίντεο, όπου δείχνει την διαδικασία, έδειξε πώς το έκανε και δίνει συμβουλές για το πώς μπορείτε να αναδημιουργήσετε πανέμορφα πορτρέτα στο σπίτι σας σε ένα συνηθισμένο δωμάτιο. Χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική μηχανή Canon 5D Mark III DSLR Canon και έναν φακό Canon 85mm f / 1,2L, κρέμασε Χριστουγεννιάτικα φωτάκια από την οροφή ενός υπνοδωματίου για να δημιουργήσει μια ζεστή λάμψη.

Το μοντέλο της, η Έμιλυ, βρισκόταν δίπλα στο παράθυρο. “Αυτό θα μας δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση μεταξύ του δροσερού τόνου του παραθύρου και του πραγματικά θερμού φωτός που εκπέμπουν τα φωτάκια”, λέει η Αϊρίν, τυλίγοντας τα φώτα σε διαφορετικές θέσεις, δημιουργώντας μια πλούσια ατμόσφαιρα που είναι ιδανική για να μας δώσει μια χειμωνιάτικη αίσθηση στις φωτογραφήσεις.

Εάν σας άρεσε το βίντεο της και θέλετε να δείτε περισσότερες συμβουλές για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες φωτογραφίες χωρίς ακριβό εξοπλισμό φωτισμού, μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Δείτε το βίντεο.

[PetaPixel]

Ακολουθήστε μας στο facebook: