Φωτογράφος χρησιμοποίησε κουτάκι από μπέργκερ κι ένα κινητό για να βγάλει φωτογραφίες

31 Αυγούστου, 2017 10:32 ΠΜ
More videos

Ο Φιλίπ Εσαρού είναι ένας φημισμένος Γάλλος φωτογράφος διασημοτήτων, που δέχτηκε αυτή την πρόκληση για να δείξει στους ανθρώπους ότι δεν χρειάζεται πάντα εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας για να δημιουργήσετε κάτι πολύ ωραίο.

Αυτός, ωστόσο, είχε την τύχη να χρησιμοποιήσει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, αλλά μερικές φορές καλό είναι να δοκιμάσετε κάτι πέρα από τη ζώνη ασφαλείας σας και να δείτε τι θα συμβεί.

Ο Φιλίπ ισχυρίζεται ότι το πιο δύσκολο κομμάτι κατά τη διάρκεια αυτού του έργου, ήταν να μην αισθάνεται ηλίθιος μπροστά σε όλους τους ανθρώπους, τους οποίους έλουσε με τον αστείο φωτισμό του. Με αυτό το βίντεο, ο κύριος στόχος του δεν ήταν να δείξει τις δεξιότητές του, αλλά να ωθήσει τους ανθρώπους να προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που έχουν κατά νου, χωρίς δικαιολογία για αναμονή.

Ω, και πριν κάποιος φωνάξει “Είναι Photoshop”, ναι, χρησιμοποίησε τις εφαρμογές VSCO, Photoshop FIX και Lightroom Mobile για να ενισχύσει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά όλα τα υπόλοιπα έγιναν στο κινητό του. Χωρίς τον σωστό φωτισμό, όμως, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Φιλίπ χρησιμοποίησε έναν φακό, ένα καλαμάκι και ένα κουτί από μπέργκερ για να φτιάξει αυτό το φωτιστικό

Εδώ είναι το τελικό αποτέλεσμα της συναρμολόγησης

Άρχισε να φωτογραφίζει ανθρώπους

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πορτρέτα που τράβηξε ο Φιλίπ, χρησιμοποιώντας αυτό το χειροποίητο “εργαλείο”

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη διαδικασία.

[Philippe Echaroux]

Ακολουθήστε μας στο facebook: