Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
φωτογραφίαΦωτογράφος καταγράφει τις αντιδράσεις των ανθρώπων όταν τους λέει πως είναι όμορφοι

Φωτογράφος καταγράφει τις αντιδράσεις των ανθρώπων όταν τους λέει πως είναι όμορφοι

Ο Mehmet Genç είναι ένας ταξιδιωτικός φωτογράφος από την Τουρκία γνωστός και ως Rotasiz Seyyah (σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: ταξιδιώτης χωρίς διαδρομή). Οι εικόνες του είναι εκπληκτικές αλλά ένα πρότζεκτ του θα σας κάνει πραγματικά να χαμογελάσετε. Το αποκαλεί «Είσαι τόσο όμορφη» και η ιδέα είναι απλή.

Ο Genç λέει στους ανθρώπους που συναντά στα ταξίδια του, ότι είναι όμορφοι και στη συνέχεια καταγράφει τις αντιδράσεις τους. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες παρακάτω, οι άνθρωποι συχνά αντιδρούν με τον πιο γλυκό τους τρόπο.

Ο άνδρας πέρασε έξι χρόνια εργασίας στον τομέα της πληροφορικής στην Κωνσταντινούπολη πριν σταματήσει για να ακολουθήσει το πάθος του για τη φωτογραφία. «Το ανόητο θάρρος μπορεί μερικές φορές να σας βοηθήσει να πάρετε τις πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας.» γράφει ο ίδιος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαμψούντα της Τουρκίας αλλά αυτές τις ημέρες θεωρεί σπίτι όποιο μέρος επισκέπτεται. Πρόσφατα ήταν στη Μανάους της Βραζιλίας και μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ταξίδια του στο Instagram όπου έχει πάνω από 91.000 ακολούθους.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Περισσότερες πληροφορίες:  Rotasiz Seyyah | Instagram | Facebook

Τα πιο σημαντικά