Φοιτήτρια έκανε αφαίρεση τατουάζ και προκλήθηκε μόλυνση που της άφησε τεράστιο σημάδι

15 Μαΐου, 2017 5:18 ΜΜ
More videos

Τα τατουάζ έχουν κερδίσει πολύ μεγάλη δημοφιλία τα τελευταία χρόνια. Από την στιγμή που η σύγχρονη κοινωνία ξέφυγε από οπισθοδρομικά στερεότυπα και ταμπού, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν κάποιο τατουάζ στο σώμα τους.

Τους κινδύνους για την ασφάλεια υγιεινής στο μέρος που θα πάτε για να κάνετε τατουάζ την έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Αλλά η περίπτωση μια νεαρής κοπέλας από την Ταϊλάνδη φέρνει στο προσκήνιο και μια άλλη άκρως επικίνδυνη παράμετρο στην υγιεινή των τατουάζ: την διαδικασία για ενδεχόμενη αφαίρεσή τους.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε, φαίνεται το φρικιαστικό αποτέλεσμα αφαίρεσης του τατουάζ που είχε κάνει παλιότερα η Pasuda Reaw.

Σύμφωνα με το biobiochile.cl η κοπέλα αντί να επιλέξει την συνήθη μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ με λέιζερ, επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια κρέμα/αλοιφή που υποτίθεται αφαιρεί το μελάνι από το δέρμα. Όπως αποκάλυψε η ίδια, η κρέμα που επέλεξε ήταν η μέθοδος e-raze από την εταιρεία Rejuvi.

Η Pasuda είδε το τατουάζ της να παθαίνει σοβαρή μόλυνση και το δέρμα της να το αποβάλλει “σαν ένα κομμάτι ξεραμένο πλαστικό”, ενώ είχε πολύ πύον και αρκετούς πόνους.

Εφάρμοσε για πρώτη φορά την κρέμα τον περασμένο Φεβρουάριο και δύο εβδομάδες έζησε έναν εφιάλτη. Μετά το τατουάζ “ξεκόλλησε” από το δέρμα της και άφησε πίσω του μια τεράστια πληγή.

Μετά από τρεις μήνες το σημάδι στο σώμα της Pasuda παραμένει. Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και στο Instagram δημοσίευσε το… πάθημά της, προκειμένου αυτό να γίνει μάθημα για άλλους ανθρώπου που σκέφτονται να αφαιρέσουν κάποιο τατουάζ τους.

Το… κομμάτι του τατουάζ που ξεκόλλησε από το δέρμα της

[dailymail] [iatropedia]

Ακολουθήστε μας στο facebook: