Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
διάφοραΕυχάριστα νέα: Η μικρή Ειρήνη νίκησε τον καρκίνο και έκανε την ευχή...

Ευχάριστα νέα: Η μικρή Ειρήνη νίκησε τον καρκίνο και έκανε την ευχή της πραγματικότητα

Η 4,5 χρονών Ειρήνη, το «δώρο Θεού» όπως την αποκαλεί η μητέρα της νίκησε τον καρκίνο και έκανε την ευχή της πραγματικότητα και έγινε πριγκίπισσα, μέσω του Make A Wish.

Η μητέρα της 4χρονης Ειρήνης, Αντζέλικα, όταν γέννησε το πρώτο της παιδί έπειτα από 6 εξωσωματικές, πέντε χρόνια μετά μπήκε και πάλι στην ίδια διαδικασία για να κάνει ένα δεύτερο παιδί.

Τότε, η ίδια αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να της αφαιρέσουν τη μία ωοθήκη, με τους γιατρούς να της αναφέρουν πως δεν θα μπορέσει να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

20220309 62292f3bcc412

Το 2017 όμως, έμεινε έγκυος φυσιολογικά στην Ειρήνη και πίστεψε πως αυτό το παιδί είναι δώρο Θεού. Τον Αύγουστο του 2019 όταν η Ειρήνη ήταν 2 ετών, η μητέρα της παρατήρησε μία μελανιά γύρω από το μάτι της.

Το κορίτσι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Όπως μετέδωσε η εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ακολούθησε ένα δύσκολο χειρουργείο και χημειοθεραπείες και τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ειρήνη, τον Μάιο του 2021 τελείωσε τις χημειοθεραπείες, ενώ έχει υποβληθεί σε διπλή μεταμόσχευση μυελού των οστών. Τώρα διανύει μία δύσκολη διετία, με την ευχή να μην υπάρξει η υποτροπή της νόσου.

Τα πιο σημαντικά