Εύα Καϊλή: Πού βρίσκεται η 2χρονη κόρη της μετά τη σύλληψή της

12 Δεκεμβρίου, 202210:57 ΜΜ

Το πρόσωπο των ημερών είναι χωρίς αμφιβολία η Εύα Καΐλή, η οποία συνελήφθη και προφυλακίστηκε από τις βελγικές αρχές, στο πλαίσιο των ερευνών για υπόθεση διαφθοράς που αφορά σε δωροδοκία από το Κατάρ.

Μάλιστα, νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως δεσμεύτηκε η περιουσία της Ευρωβουλευτού, καθώς και της οικογένειάς της (δείτε εδώ ποιο ήταν το πόθεν έσχες της). Υπενθυμίζεται πως πέντε άτομα έχουν συλληθεί προς το παρόν στις πρώτες 16 έρευνες των Αρχών στους δήμους του Ιξέλ, του Σκαρμπέκ, του Κράαινεμ, του Φορέτ και των Βρυξελλών – καθώς υπήρξαν βάσιμες υποψίες αλλά και ενδείξεις διαφθοράς από αξιωματούχους του Κατάρ σε μια προσπάθεια να επηρεαστεί η χάραξη οικονομικής πολιτικής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ανάμεσα σε αυτούς και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Πού βρίσκεται η κόρη της Εύας Καϊλή

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη μικρή Αριάδνη, η οποία είναι 2 ετών. Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκάλυψε, πως μετά την φυλάκιση των γονιών της, η κόρη τους, βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της Εύας Καϊλή, ο οποίος συνελήφθη επίσης τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

«Τώρα σε ό,τι αφορά το δίχρονο παιδάκι της, πρέπει να πούμε ότι τις πρώτες ώρες τις πέρασε με τη σύζυγο του πατέρα της. Πλέον είναι με τον πατέρα της στο διαμέρισμα της Εύας Καϊλή που έχει ξεσφραγιστεί», αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News